LoL'de hile kullanmak ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eski sc de legit oynuyordum sanırım birazcık sinirlenmiş olabilirim kendimi bi anda 3 kişiyi dodge larken buldum ne kadar ayar varsa açtım tabiki anlaşıldı 50 sv hesaba yazık oldu suan 25 seviyeyim 30 olana kadar full winlemeyi dusunuyorum 50 mesaj olana kadar burda sohbet muhabbet makara

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Scriptte sorun yok riot bu duruma bir şey yapmıyor ama işime geliyor yalan yok :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum öncelikle ne kadar açarsan o kadar ban riskin artıyor diye birşey yok report yemediğin sürece işlem geçilmiyo hesabına ha şöyle bi durum var ben dikkat etmem hayvan gibi kullanırım ban yemem ama sen çok dikkat edersin çarın saçma bi dodge atar karşındaki de video alıyodur ticket atar banı yersin o yüzden şans işi diyebilirim yasuo alıp durmadan expolit atarsan yersin banı kesin

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam şuan sc kulanılmıyor oyuna ban wave geldi ve herkes ban yıyor yeni acılan hesaplar bile biraz beklemek lazım gibi gorunuyor adminleirmiz cozecektir bu konuyu

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka ben 4-5 aydır kullanıyorum. Ban yemedim. Ha ama bu ban yemeyeceğin anlamına da gelmiyor. Legit oynaman durumunda ban yeme süresini uzatırsın. ama eninde sonunda sistem bir gün seni yakalar

ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
legit bi şekilde oynayarak report yememek ban yeme süresini uzatır diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Suan ban sistemi biraz çöküşte çok hile var

Üye
3 HİZMET YILI
hile kullanıp ban yememek çok zor knka çok ileri seviye hileler kullanman lazım onlarda anca fps oyunlarında var kullanırsın ama ban yersin elbet bir gün tavsiyem hesabına değer veriyorsan bırak kenarda kalsın yeni bir smurf hesapla gir tak tak win al yanına bir arkadaşını al sohbet muhabbet ede ede win al elo kas

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
bir arkadaşım sitedeki scripti bayadır kullanıyor fakat ban yemedi s6 dan sonra lolde scriptler yavaş yavaş çoğalmaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
plata dia'ya çıkana kadar belli etmezsen ban yemezsin kanka kolay kolay ban atmazlar

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bundan 1.5 yıl önce 6 ay boyunca sc kullandığım hesap hala ban yemedi. :D Yeni bir smurf hesabım var yaklaşık 6 aydır o da ban yemedi. Eğer kullandığın sc UD ise ne yaparsan yap ban yemiyorsun. Ticket atsan bile banlamıyorlar. Nereden biliyorsun dersen; Zamanında Driftçi sion geldi oyunuma o zamanlar script'i bırakmıştım. Dereceli maçta arkadaşın drift videosunu çekip ticket attım ve bana şöyle bir cevap verdiler (şaka gibi :D) "Eğer hile kullanıyor ise gerekli işlemler otomatik olarak yapılacaktır. Rapor gönderdiyseniz ticket açmanıza gerek yok" Fakat video'yu izlesen sion exploit kullandığını zaten görecekti. Riot tarafında durumlar böyle ne yazık ki. O günden beri script'e devam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...