yanıtınız için teşekkürlereğer o lige kadar legit oynarsan ve incelemeye alınmassan kanka büyük ihtimal yemessin
teşekkür ederim yanıtınız için dediğiniz gibi yaparak oynarımgenelde evadeyi kapalı tutarak oyna. çok zorlanırsan aç. herhangi bir inject anında ban yeme ihtimalin yok denecek kadar az. ben yemedim en azından. script var diye adama hayvan gibi dalma belli olur. onun dışında yükselirsin hızlıca
tavsiyeniz için teşekkürler ne demek istediğinizi anladımknk köklersen yersin ama ayarları orta yaparsan zor
dikkat ederek kullanırım yada umarım yemem yine de teşekkür ederim uyarılarınız ve önerileriniz içinban durumunda belli değil yazdığına göre? ayrıca evet var
tamam teşekkürler belli etmeden kullanmaya çalışırımsenin kullanmandan aslı çokk belli etmezsen yemezsin zaten tr
Sanki full rage oynasa ban yiyecekmiş gibi konuşuyorsunuz elmas elo aşagısında full rage oynayın karşınızda bedava scripti fixlemeyen bir riot var korkmayın elmas elodan sonra evade kapatarak oynayabilirsiniz fazla ticket yerseniz hesabınızı belki çok az ihtimalle inceleyebilirler tehlikeye girer hesabınız riot = çöp yetkililer6 levelden sonra evadeyi kapat yada sadece q yeteneğini engellemeyi aç bu şekilde banlanmassın
kanka istersen her oyuna girdiğinde script kullanıyorum yaz yine de ban yemiyorsun kafana göre takıl ban dalgası getirecekler gibi durmuyor
evet haklısınız bu yüzden hile kullanacağım tek kullandığım lol skin di onda bile ban yemedim riotun bu ban atmaması sayesinde yeni hileciler doğuyorSanki full rage oynasa ban yiyecekmiş gibi konuşuyorsunuz elmas elo aşagısında full rage oynayın karşınızda bedava scripti fixlemeyen bir riot var korkmayın elmas elodan sonra evade kapatarak oynayabilirsiniz fazla ticket yerseniz hesabınızı belki çok az ihtimalle inceleyebilirler tehlikeye girer hesabınız riot = çöp yetkililer
umarım olmaz teşekkürler cevabınız içinarkadaşım 2 aydır kullanıyor hayvan gibi ama ban yemedi, sıkıntı olmaz sanırım
millete çaktırmadığım sürece riot anlamaz yanıyemezsin daha önceki maçlarda çok ticket report yediysen incelerler belli etmediysen sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?