Valorant'ta hile kullanmak banlanmaya sebep olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, şimdi sitedeki hileyi kullanmak istiyorum sadece radar olanı; ancak çok tereddütlerim var. Rapor yemeden ban yiyen var mı aranızda? Lütfen, hile kullanma, boş iş falan yazmayın. Her türlü kullanacağım ancak ban yer miyim? Onu soruyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
daha önce ban yediysen tekrar report yemeden ban yeme riskin var ama daha önce kullanmadıysan ve ban yemediysen report edilmen gerek kullanırken de çok belli etmemeye çalış hileyi

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
yemesin ban çok güvenilir ve ayrıca iyi bi site olduğu için memory ban yedirtmemek için var yemesin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sıkıntı bi iş ama burdaki hilede şu anlık ban yiyen olduğunu görmedim abartmadığın sürece sorun olmaz report yesen dahi belli etmediğin sürece sorun yok

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk yemezsin ben 4 5 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım karşı takım ne kadar replerse replesin hiçibir sıkıntı olmuyor güvenle kullanabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
siteden actigindan dolayi pc icinde inject olmuyor diye biliyorum yani ban yemezsin ama manuel atabilirler soyliyim dedim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
belli etmemen gerek valorantın banları sistemsel kurtulması zor baya

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
olmak ne kelime hwid ban atıyor üstüne :D legit oynarsan ban yeme olasılığın düşer

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
knk sen legit oyniyorsan hileyi de legit kullanıyorsan belli olmaz ama belli etcek şekilde oynarsan banı yersin bide ip atıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...