Onaylı Üye
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz benim haftalarımı alıyor. Zaten sonrada ban vakti yakın oluyor. Bir öneriniz var mı?
Günde ne kadar fazla maç attığına bağlı birşey
Ne kadar fazla atarsan o kadar çabuk lw atlarsın![]()
Ortalama ne kadar sürer çok oynasam ?sabır edersen 50 level de olursun bu sana bağlı kararlarını gerçekleştir![]()
bu level bot ücretli mi nerden bulabiliriz?Level bot kullana bilirsin. Biraz araştır bulamazsan bana yazarsan yardımcı olurum daha önce kullandığım çok fazla var. Açıyorsun level botu uyumadan önce o sen kalkana kadar maç atıp duruyor botlarla maks 3 günde 30lvl oluyorsun. bulamazsan ulaş bana bulupta kullanamazsanda ulaşabilirsin yardımcı olurum. level botu kullanmak istemiyorsan'da aram maçı atabilirsin kısa sürüyor zaten yada 5 kişi beraber girip arama arkadaşların varsa level kasıcak dk 8 de ff atıp durun sürekli 20 maç aram atarsınız böyle 3-4 saate en az
Azmine hayranım dostum... Bu kadar uğraşacağına ya botted hesap satın al, ya da kendin bota bırak. Lol başında durup da 30 level'e kasılacak bir oyun değil maalesef. Zamanını boşa çar çur etme. Cracked hesap bile satın alsan yine işini görür sc içi