Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL'e başlamak istiyorum. Malum, sayfada hile de varken yani sevdiğim bir tür oyun. Bunun mobil sürümünü önceden oynamıştım. Hileye başladığım gibi ban yer miyim yani HWID ban gibi bir sistem var mı?
bence başlama bu batağa düşme lol tr serverı + türkiye gündemi kafayı yiyebilirsin daha az sinir stres olacağın bir oyun oyna
takımına 1-2 kötü oynayan gelir bütün oyunun içinden geçerler saçma sapan kavga ederler lanede ezilince lane gitmiyorum der başka lane gider onu kanser eder bu tipler çok var
Hwid ban yok lolde sadece hesap ban yiyor. Ancak oyun genel olarak sinir edici.
Paladins gibi daha chill oyunları tavsiye ederim. LoL'ü lol yapan dereceli sistemi ve E'spor. rekabet yani.
Dereceli sisteminde bu kadar rekabet olmasa iyi bir oyun değil. Oynaması pek keyifli değil ve insanı sinir ediyor illaki
Tavsiye edilmez kesinlikle 10 sene gitti durduk yere ilk oynayışımda günde 8 saat oynadığımı bilirim şuan gene hayata vakit ayırabiliyorum ortaokul ve liseyi yaktı
Eylül 2021 tarihine kadar olan bilgilerime göre, League of Legends (LoL) oyununda direkt olarak HWID (Donanım Kimliği) ban sistemi uygulanmamaktadır. Oyuncuların hesapları banlanabilir, ancak bu banlar genellikle hesap düzeyinde yapılır. Hesap banı, oyuncunun hesabının belirli bir süre veya kalıcı olarak oyun dışı bırakılması anlamına gelir. Bu durumda, oyuncu başka bir hesap oluşturarak oyunu oynamaya devam edebilir.
Bununla birlikte, Riot Games (LoL'ün geliştiricisi ve yayıncısı), oyun içi hileleri ve hile yazılımlarını tespit etmek ve engellemek için çeşitli önlemler ve ban sistemleri kullanmaktadır. Bunlardan biri, oyuncu davranışlarına ve oyun içi etkinliklere dayalı olarak hesap banı veren "LeaverBuster" sistemidir. Ayrıca hile kullanımı veya oyunun güvenliğini tehdit eden diğer faaliyetler için otomatik ban sistemleri ve manuel incelemeler de yapılmaktadır.
Yine de, oyun geliştiricileri zaman içinde politikalarını ve ban sistemlerini değiştirebilir veya güncelleyebilir. Dolayısıyla, HWID ban sistemi veya başka tür ban sistemleri hakkındaki bilgilerin güncel olup olmadığını doğrulamak için oyunun resmi kaynaklarını ve güncel kullanıcı sözleşmesini takip etmek önemlidir.