LoL'de HWID ban sistemi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
LoL'e başlamak istiyorum. Malum, sayfada hile de varken yani sevdiğim bir tür oyun. Bunun mobil sürümünü önceden oynamıştım. Hileye başladığım gibi ban yer miyim yani HWID ban gibi bir sistem var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Mobil sürümüyle bunun hiçbir alakası yok onu bi söyleyeyim ilk öncelikle başlayacaksan da başlama

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hayatımı mahvetmek ve büyük bir karakteristik değişime uğramak istiyorum ayrıca paramı ve sosyal yaşantımı önemsemiyorum diyosan başla aşko

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence başlama bu batağa düşme lol tr serverı + türkiye gündemi kafayı yiyebilirsin daha az sinir stres olacağın bir oyun oyna
takımına 1-2 kötü oynayan gelir bütün oyunun içinden geçerler saçma sapan kavga ederler lanede ezilince lane gitmiyorum der başka lane gider onu kanser eder bu tipler çok var
:soner:

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam mental düşüren bir oyun bir süre sonra bağımlısı olur, hiç bırakamazsınız pek önermem açıkçası.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hwid ban yok lolde sadece hesap ban yiyor. Ancak oyun genel olarak sinir edici.
Paladins gibi daha chill oyunları tavsiye ederim. LoL'ü lol yapan dereceli sistemi ve E'spor. rekabet yani.
Dereceli sisteminde bu kadar rekabet olmasa iyi bir oyun değil. Oynaması pek keyifli değil ve insanı sinir ediyor illaki

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hwid ban diye bişey yok lolde fakat hile DT olduğu zaman ban yiyeceksin + olarak başlama :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sen bilirsin ama bence başlama bırakması imkansız gibi bir şey ciddili bıraksan bile 3 4 ay sonra bi gireyim falan diyip yeniden başlıyosun

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Tavsiye edilmez kesinlikle 10 sene gitti durduk yere ilk oynayışımda günde 8 saat oynadığımı bilirim şuan gene hayata vakit ayırabiliyorum ortaokul ve liseyi yaktı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hayatının hatası olur benim eğitim hayatımı mahvetti genel olarak çoğu oyun mahvetti yani illa başlıycaksan çok düşünerek karar ver

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hesap banı yıyıorsun sadece hwid ban yok

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hayatını bu oyunda çürütmek istiyorsan başla hileyle oyunu öğrenemezsin ama. HWID ban sistemi bulunmuyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Eylül 2021 tarihine kadar olan bilgilerime göre, League of Legends (LoL) oyununda direkt olarak HWID (Donanım Kimliği) ban sistemi uygulanmamaktadır. Oyuncuların hesapları banlanabilir, ancak bu banlar genellikle hesap düzeyinde yapılır. Hesap banı, oyuncunun hesabının belirli bir süre veya kalıcı olarak oyun dışı bırakılması anlamına gelir. Bu durumda, oyuncu başka bir hesap oluşturarak oyunu oynamaya devam edebilir.

Bununla birlikte, Riot Games (LoL'ün geliştiricisi ve yayıncısı), oyun içi hileleri ve hile yazılımlarını tespit etmek ve engellemek için çeşitli önlemler ve ban sistemleri kullanmaktadır. Bunlardan biri, oyuncu davranışlarına ve oyun içi etkinliklere dayalı olarak hesap banı veren "LeaverBuster" sistemidir. Ayrıca hile kullanımı veya oyunun güvenliğini tehdit eden diğer faaliyetler için otomatik ban sistemleri ve manuel incelemeler de yapılmaktadır.

Yine de, oyun geliştiricileri zaman içinde politikalarını ve ban sistemlerini değiştirebilir veya güncelleyebilir. Dolayısıyla, HWID ban sistemi veya başka tür ban sistemleri hakkındaki bilgilerin güncel olup olmadığını doğrulamak için oyunun resmi kaynaklarını ve güncel kullanıcı sözleşmesini takip etmek önemlidir.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hilesiz oynarsan öğrenirsin yoksa sadece oynar ban yer yeni hesap açar durursun hwid ban yok ama ban yersin.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yersin bence normal oyna sonra artık açarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yok ditye biliyom ama sen temkinli ol

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
valorantda var lolde yok ama valorantda anakart banı yersen hiç giremezsin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hwid bilmiyorum ama ben ip yemsitim internet modemine reset attım PC formatladkm düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...