LoL'de iki tane troll yüzünden gereksiz ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
maçıma iki troll geldi chate ingilizce bişiler yazdı ban yedim 14 gün boyunca, eğer böyle bir yöntem varsa ban atma konusunda öğrenmek isterim

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
chatte uygunsuz davranış diyo maç boyunca chate küfür dahi etmedim ama ban yedim
Küfür etmek mi sadece ban sebebi Allah aşkına hocam :) Ekran görüntüsü ekler misiniz merak ettim :) Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız eğer hemen ticket atıp bildirin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bêsh
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Flame , Toxic vb hareketler tak diye o maçta olucak bir şey yok onun öncesi ve öncesi vardır onlar sadece vesile olmuştur

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
14 gün ban yediysen eğer oyuna giriş yaptığında oyunda yaptığın chatin, yani ban yeme sebebin olan konuşmaların görüntüsü yer alır kopyala at bakalım buraya :D

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Her şeyi geçtim bak toxic bir insan olabilirsin kendince böyle masum rp'si yapabilirsin bunu da niye yaptığınızı bilmiyorum. ban yiyen gelip post açıyor sanki burada Rioter var bilmem neyin keyfine göre ban açıp ban atıyor birader şaka gibisiniz bu foruma üye olmanız bile zaten normal koşullarda oyundan YASAKLANMA SEBEBİNİZ. donanımhaber ya da oyun oynama formu değil bura umarım farkındasınızdır öyle biri belki ban açma hilesi biliyordur falan kafasıyla geliyorsanız zaten o apayrı bir konu yazık yani hiç bir şey yapmamışmış 2 troll gelmişmiş ban yemişmiş şu dediğine 6 yaşındaki yeğenim inanmaz la sen hesap et gerisini yazık aşırı tilt oluyorum bu tarz durumlara.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Küfür etmek mi sadece ban sebebi Allah aşkına hocam :) Ekran görüntüsü ekler misiniz merak ettim :) Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız eğer hemen ticket atıp bildirin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

14 gün ban yediysen eğer oyuna giriş yaptığında oyunda yaptığın chatin, yani ban yeme sebebin olan konuşmaların görüntüsü yer alır kopyala at bakalım buraya :D
ben de çok merak ettim bakalım atacak mı

Xermiron
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka hackers sitesinde ban yedim diye forum acılması ne bilim garip dedigin gibi

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmüyorum vardır bir sebepi açıklamasını yapmışlardır

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
cidden saçma riot boş ban atmaz

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Riot Gamese ticket at durumu detaylı olarak anlat , bazenleri yardımcı olabiliyorlar eger sende gercekten bir problem yoksa yardımcı olup, kısa süre içerisinde dönüş yapacaklardır.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Nası öyle bisi oluyo imkansız deilmi
Riot Gamese ticket at durumu detaylı olarak anlat , bazenleri yardımcı olabiliyorlar eger sende gercekten bir problem yoksa yardımcı olup, kısa süre içerisinde dönüş yapacaklardır.
Aynen çok saçma böyle birseyin olması

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ilginç kanka sebebini yazarmısın merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...