Ne alaka hocammaçıma iki troll geldi chate ingilizce bişiler yazdı ban yedim 14 gün boyunca, eğer böyle bir yöntem varsa ban atma konusunda öğrenmek isterim
chatte uygunsuz davranış diyo maç boyunca chate küfür dahi etmedim ama ban yedimNe alaka hocamBan sebebinde ne yazıyor?
Küfür etmek mi sadece ban sebebi Allah aşkına hocamchatte uygunsuz davranış diyo maç boyunca chate küfür dahi etmedim ama ban yedim
açılmaz kanka14 gün ban yediysen eğer oyuna giriş yaptığında oyunda yaptığın chatin, yani ban yeme sebebin olan konuşmaların görüntüsü yer alır kopyala at bakalım buraya![]()
Küfür etmek mi sadece ban sebebi Allah aşkına hocamEkran görüntüsü ekler misiniz merak ettim
Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız eğer hemen ticket atıp bildirin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben de çok merak ettim bakalım atacak mı14 gün ban yediysen eğer oyuna giriş yaptığında oyunda yaptığın chatin, yani ban yeme sebebin olan konuşmaların görüntüsü yer alır kopyala at bakalım buraya![]()
yemiş kanka adam ama imkansız diye bisey yokböyle birşey imkansiz kardeşim
Aynen çok saçma böyle birseyin olmasıRiot Gamese ticket at durumu detaylı olarak anlat , bazenleri yardımcı olabiliyorlar eger sende gercekten bir problem yoksa yardımcı olup, kısa süre içerisinde dönüş yapacaklardır.