Aga peki hwid atıyor mu yani mesela ben kullandığım için abimin hesapta ban yeme riski nedir ?lolde soruyorsan ip ban yok ama ban yeme riskin tabii ki de var evadeyi kapalı oynarsan işin daha kolaylasır rahat rahat ban yemezsin diğer oyunları bilmiyorum
IP ban yok. Normal bir şekilde oynarsan ben yeme sıkıntın olmaz ama eğer hile kullanacaksan iş değişir. Mesela skin hilesi kullanacaksan ban yeme oranın düşüktür ama imkansız değil. Eğer skin hilesi kullanacaksanda TR server'ında kullanma çünkü yasak. Diğer serverlarda yasak değil.İp banı var mı yada ban riskini nasıl azaltabiliriz
Kanka evade'yi açıklayabilir misin ya hiçbir bilgim yoklolde soruyorsan ip ban yok ama ban yeme riskin tabii ki de var evadeyi kapalı oynarsan işin daha kolaylasır rahat rahat ban yemezsin diğer oyunları bilmiyorum
Aga peki hwid olayı var mı bunda da valorantta ki gibi diğer hesaplarda her hangi bir sıkıntı olur mu?hilede ban riski yok sistemsel olarak ama oyun içinde oyunculara yakalanırsanız belli ederseniz yani risk artar belli etmediğiniz sürece sıkıntı olmaz