live together die alone
Süper Üye
Daha önce replemiş mi fresh hesap mı? bunlar da önemli hocam. Bir sürü raporlama yapılıyor önden yapay zeka inceliyor sonra rioterların bakmasına karar verdiklerini onlara yolluyor gibi bir şeydi sistem şuan hatırlamıyorum hepsini dora özsoy'un videosu vardı zamanında bununla ilgili. Riotun ofisinde çekmişlerdi inceleyebilirsiniz.bu tipler gelip sürekli ırkçılık yapıyor, fakat yapılan ırkçılık türklere yönelik. ve hep takip ediyorum reportlamama rağmen oyuna girmeye devam ediyorlar ban yemiyorlar. Geçen gün oyunda kürt build yapıcam dedim diye 14 gün ban yedim. Oyun otomatik mi ban atıyor yoksa riotlar ırkçılığın hasını mı yapıyor?
Ticket atbu tipler gelip sürekli ırkçılık yapıyor, fakat yapılan ırkçılık türklere yönelik. ve hep takip ediyorum reportlamama rağmen oyuna girmeye devam ediyorlar ban yemiyorlar. Geçen gün oyunda kürt build yapıcam dedim diye 14 gün ban yedim. Oyun otomatik mi ban atıyor yoksa riotlar ırkçılığın hasını mı yapıyor?
ticket atma gibi bir şansın yok. Geçen gün attım birisi yine ırkçılık yapıyordu direkt blitz bot a yönlendiriyorlar otomatik cevap veriyor. Fakat geçen adamın nicki kürtlere hakaret içeriyordu onu ticket attım riot cevapladı tickatıTicket at
fresh hesapla oyuna girip kürt build kürt gibi toplu geliyorsunuz vb. şeyler yazdığında oto ban yediğini göreceksin. Oto ban veya işte riotun ırkçılığı diyelimDaha önce replemiş mi fresh hesap mı? bunlar da önemli hocam. Bir sürü raporlama yapılıyor önden yapay zeka inceliyor sonra rioterların bakmasına karar verdiklerini onlara yolluyor gibi bir şeydi sistem şuan hatırlamıyorum hepsini dora özsoy'un videosu vardı zamanında bununla ilgili. Riotun ofisinde çekmişlerdi inceleyebilirsiniz.
illa ki saygılı olmak zorunda fakat inanmayabilir o bir inançbu bence bişey değil millet allaha sövüyor
bunlar zaten başka servere gçince kedy kesiliyor lar knk takılma sustur oyuna dewambu tipler gelip sürekli ırkçılık yapıyor, fakat yapılan ırkçılık türklere yönelik. ve hep takip ediyorum reportlamama rağmen oyuna girmeye devam ediyorlar ban yemiyorlar. Geçen gün oyunda kürt build yapıcam dedim diye 14 gün ban yedim. Oyun otomatik mi ban atıyor yoksa riotlar ırkçılığın hasını mı yapıyor?
dimi gelenler 14 15 yaşındaki veletşler benimn dinime sövuyo adam klavyede delikanlılık byapıyo ban atmıyo ben bişe diyin hemen ban yiyorum deli olcamMilletin ne anası kaldı ne dini ne dili ne ırkı velet dolu oyun klavye delikanlıları
knk 1 inii sustur 2 sini sustur neyse kaç tane var hangibirini sturuyim report ediyom ban yemiyo adanmlarbunlar zaten başka servere gçince kedy kesiliyor lar knk takılma sustur oyuna dewam
Geçen bununla alakalı riotla ticketlaştık. Adamlara diyorum ki kürt yazmak ban sebebiyse sansürleyin o zaman o da ırk türk de ırk arap da ırk neden kürt yazınca oyunda ban yiyoruz diyorum; "kürt kelimesi oyunda dalga amaçlı kullanıldığı için" gibi bir cevap alıyorum harika bir politika gerçekten istanbula gidersem yanlarına kesinlikle uğrayacağımTamamen ırkçılık ile alakalı Riot'un izlediği politika iğrenç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?