Uzman Üye
evet arkadaş iyi bir lol oyuncu olmanın 10 kuralı adlı listesini sıralayacak olsaydınız bunlar neler olurdu ?
aslında olayı cok basit calısıcaksın bu e -sporcuların oynanma saatlerindende ne kadar cok pratik yaptıkları ne kadar cok oynadıklarını anlayabilirsinevet arkadaş iyi bir lol oyuncu olmanın 10 kuralı adlı listesini sıralayacak olsaydınız bunlar neler olurdu ?
çalışacaksın ama nelere çalışacaksın nelere dikkat edeceksinaslında olayı cok basit calısıcaksın bu e -sporcuların oynanma saatlerindende ne kadar cok pratik yaptıkları ne kadar cok oynadıklarını anlayabilirsin
okurken bile zevk aldım başarılı açıklama teşekkür ederim
- Bunun bir oyun olduğunu unutmamak
- Takım arkadaşlarıyla gereksiz sohbetten kaçınıp full oyuna focuslanmak
- Harita Takibi(TRde diamond eloya kadar haritaya bakan yok)
- Hero hakimiyeti
- Jungle iseniz orman rotasyonu/ ct girişimlerini tahmin edebilmek
- Özellikle solo lanelerde(TOP&MİD) her base atışta cebinizde 75 gold varsa kontrol totemi almak.
- Sakin olmak ölünce çıldırıp takım arkadaşlarına sallamamak
- Her oyunu kazamayacağını kabullenmek.
- Kurtarılacağını düşündüğünüz maçlarda erken verilen surrender kararlarına karşı çıkmak
- Son ve benim için en önemlisi rakibin hamlelerini okuyup matematik çözer gibi hesap yapmak (Rakip sıçra attığında dakikaya bakıp "GAREN FLASH 10:30) yazın ki adama girip öldükten sonra "YAAA sıçrası ne ara geldi" demeyin
İyi forumlar
güzel konulara değin misin emek veri yazdığın için çok teşekkür ederim1 mini map takibi
2 main belirlemek
3 totem çok önemli özellikle 75 e görüş totemi çok iyi olur sup için özellikle
4 küfür vs kullanma
5 yayıncılara bakıp öğrenebilrsin
6 meta takibi önemli notları oku
7 duo veya esnek gir iyi oyuncularla arkadaşların özellikle
8 takım çok önemli burada yapacak bişey yok
9 144 hz pc ve iyi mause
bu kadar arkadaşım
bunun üstüne yazacak birşey bulamadım şahsen güzel açıklama
- Bunun bir oyun olduğunu unutmamak
- Takım arkadaşlarıyla gereksiz sohbetten kaçınıp full oyuna focuslanmak
- Harita Takibi(TRde diamond eloya kadar haritaya bakan yok)
- Hero hakimiyeti
- Jungle iseniz orman rotasyonu/ ct girişimlerini tahmin edebilmek
- Özellikle solo lanelerde(TOP&MİD) her base atışta cebinizde 75 gold varsa kontrol totemi almak.
- Sakin olmak ölünce çıldırıp takım arkadaşlarına sallamamak
- Her oyunu kazamayacağını kabullenmek.
- Kurtarılacağını düşündüğünüz maçlarda erken verilen surrender kararlarına karşı çıkmak
- Son ve benim için en önemlisi rakibin hamlelerini okuyup matematik çözer gibi hesap yapmak (Rakip sıçra attığında dakikaya bakıp "GAREN FLASH 10:30) yazın ki adama girip öldükten sonra "YAAA sıçrası ne ara geldi" demeyin
İyi forumlar
Bunun Nette Dersleri Var youtube.'de ama Daha cok Herolara alısıcan onların üzerinde calısıcaksın netteki videolar sana daha cok yardımcı olucaktır emin olçalışacaksın ama nelere çalışacaksın nelere dikkat edeceksin
güzel yere değindin bi kaç video izlemeyi denedim sanırım oda hep içerik üretmek isteyen kişilere denk geldim bildiğin ve güzel eğitim veren youtuber varsa ismini verir misinBunun Nette Dersleri Var youtube.'de ama Daha cok Herolara alısıcan onların üzerinde calısıcaksın netteki videolar sana daha cok yardımcı olucaktır emin ol
Mid'ê calıs mesele bol bol pratik yap önce kolay Herolar'dan basla hangi itemleri neye göre alınır vs videolarını izle çok faydası oluyor benım arkadaslarım senelerdir oynuyor
hala onların videolarına bakarak kafalarında bi fikirleri oluyor
sir im definitely recommend your tips do this and surely you are winning more games1 - Game Tracking (Most important to me)
2 - Game information.
3 - The number of champions you have mastered.
4 - To adapt with your teammates.
5 - Not throwing unnecessary flames, keeping both yourself and teammate busy and not disturbing her mentality. (Sometimes it's impossible but you can do it in a while)
6 - Using a totem.
7 - Watching youtubers and professional broadcasters.
8 - Not to miss unnecessary trade as much as possible and not to miss a petite.
I'll write if I think more.