Onaylı Üye
Arkadaşlar LOL'de kendini susturmak için bir komut var. Bunu bilen birisi varsa söyleyebilir mi ? İnternette baktım bulamadım. Yardımcı olan olursa sevinirim.
öyle bir komut olduğunu bilmiyordum varsada ne işe yarıyorki?Arkadaşlar LOL'de kendini susturmak için bir komut var. Bunu bilen birisi varsa söyleyebilir mi ? İnternette baktım bulamadım. Yardımcı olan olursa sevinirim.
Tilt olduğun zaman sövdüğünde mesajları onlar görmüyor. Bu işe yarıyor knk.öyle bir komut olduğunu bilmiyordum varsada ne işe yarıyorki?
Arkadaşlar LOL'de kendini susturmak için bir komut var. Bunu bilen birisi varsa söyleyebilir mi ? İnternette baktım bulamadım. Yardımcı olan olursa sevinirim.
/Kendinisustur bu şekilde girersen olacaktır aynı şekilde yine aynı komutu yazarsan kendini susturmadan çıkacaksınArkadaşlar LOL'de kendini susturmak için bir komut var. Bunu bilen birisi varsa söyleyebilir mi ? İnternette baktım bulamadım. Yardımcı olan olursa sevinirim.
Arkadaşlar LOL'de kendini susturmak için bir komut var. Bunu bilen birisi varsa söyleyebilir mi ? İnternette baktım bulamadım. Yardımcı olan olursa sevinid
Eyvallah knk bunu arıyordum sağ ol./Kendinisustur bu şekilde girersen olacaktır aynı şekilde yine aynı komutu yazarsan kendini susturmadan çıkacaksın
bende anca gördüm ne işe yarıyoröyle bir komut olduğunu bilmiyordum varsada ne işe yarıyorki?