Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sana önerilerim şunlar kankam - Ben 2. olanı kullanıyorum gayet mutluyum 100k bile kasmışlığım oldu
1. gelen karakterleri öze dönüştür istediğin dışındakileri
2. aram oyna çünkü aramda iyi oynarsan kasa veriyor ama kasa almadığın karakter olmalı
3. (bence gereksiz) Alt hesapta oyna bütün karakterleri öze dönüştür 30 levele kadar 30k - 60k birikecek
eskiden oynadıkça kasa şampiyon kapsülü mavi öz falan geliyordu da artık level atlaman lazım ama şöyle taktiklerde var
tft biletinden kasa falan geliyorsa ordan oyniyip kazanabilirsin (bakmadım hiç)
prime kapsülünden şampiyon çıkıyor öze dönüştürebilirsin
şu yeni msi bileti falan çıktı ordan biriktirip mavi öz alabilirsin ya da küre al ya skin çıkar ya da şampiyon zaten
görevleri yap
xbox game pass alırsan %20 xp takviyesi geliyor level kasarak mavi öz alabilirsin
karakter almak için mavi öz soruyorsan para verip xbox gamepass al daha iyi mavi özü başka bişey için kullancaksan etkinlik puanlarıyla rasgele hero al
Aslında bir olayı yok. Şampiyon havuzun dolu ise bir süre sonra mavi özü harcamak için bir şey bulamıyorsun ve otomatik olarak da birikmiş oluyor. Sürekli ve sürekli olarak oyun oynayacaksın, başka yolu yok ve istersen Amazon Prime üyeliği de satın alabilirsin. Amazon Prime üyeliği XP boost veriyor ve Xbox Game Pass üyeliği alırsan da ikisinin XP takviyesi birleşebiliyordu diye hatırlıyorum.