Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aleykümselam hacım. Bana göre ilk önce kendine bir lane belirlemen ve istediğin lige çıkana kadar sadece birkaç champ ile oynaman. Karakterleri iyice anlaman skill cooldown larına bile alışman gerek. Çok fazla lane gezersen biraz zor lig atlarsın.
Kanka Gold'dan çıkana kadar mid oyna veya jung iyi oynarsan ve oyunu domine edersen çok hızlı atlarsın Gold'dan çıkınca adc ye dön SUP gelince adam gibi yanına mastera kadar yol var.
Sıradan bir oyuncuysanız en iyi yolun destek olduğunu düşünüyorum, çünkü bu en temel şerittir, sadece reklamınızı güçlü hale getirmeye odaklanmanız gerekir!
taşıyıcı karakterlerle oynamak vs hikaye ben top jg ve midden defalarca yardım bot lane kaybettiyse o oyun genelde lose oluyor adc oyna kendine lulu soraka gibi koruyucu bir support bul kill alamasan bile 20 dakika farm yaparsın gerisi gelir
Başarabildiğin en iyi hero ile uzun süre oynaman lazım - bir maçta sevdiğin hero 20 kill 5 ölüm ortalaman ise o hero ile daha fazla video izle ve daha oturt karakterine sonra lig atlamak kolay olacaktır . özellikle takımı senin taşıman önemli . Takımda cho gath iyi oynar diyerleri bişi yapmazsa maç kaybedilir ama bir hızlı atack yapan hero ile + cho gath benzeri bulunan maçta %65 kazanma şansı .
Dostum önceliğin kendine bir oynayacak yer belirlemek. Her zaman oyunu kaybettiğiniz de suçu kendin de bulmaman gerek. Sonrasın da belirli bir karakter ile o lane üzerinde oynamalısın alıştıktan sonra karakter değiştirebilirsin. Kendini tek bir lane de eğit atlarsın.