Uzman Üye
LoL'de oyunu taşıyabilecek en iyi destek karakteri nedir? Hangi karakter ya da karakterler olduğunu düşünüyorsunuz?
Ben swain gibi kendi başına oyunu taşıyabilecek ve fazla hasar atan bir karakter olmalıMilio ve Renata deneyebilirsin hyper carry ya da takımında en azından kazanan birisi varsa taşıma şansını arttırıyorsun.
Valla orası çok karışık bugün west dia2 eloda support zoe 1v9 atıp oyun kazandırdı. Hangi heroyu önersek oyunun gidişatına göre değişecek. Roam vs atayım olarak düşünüyorsun Pyke oynayabilirsin.Ben swain gibi kendi başına oyunu taşıyabilecek ve fazla hasar atan bir karakter olmalı
Bc direkt oyuna yardımcı bir karakter tek başına ne kadar taşıyabilirbc olabilir
Bende kesinlikler swain olduğunu düşünüyorum gerek cc gerek tank gerek hasar açısından mükemmel bir karakterSwain en iyisi bence hem r açıp tanklayabiliyor hem damage atabiliyor hemde adc ni koruyabiliyorsun.Adcen kötü ise bile swain ile damage attığından kazanma olasılığınız yükseliyor.
swain benim gözümde hem damage atıp hemde tank buildi ile o kadar üstüne damage alabilen nadir şampiyonlardandır.LoL'de oyunu taşıyabilecek en iyi destek karakteri nedir? Hangi karakter ya da karakterler olduğunu düşünüyorsunuz?