Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben 3 hesabıma perma ban yedim skin felan vardı açmadılar hesabımı o kadar ticket attım hesaplarımda boş değildi yani d olan bir script yazılımını kullanmıştım acayip rage oynuyordum ondan ban yedim aga
Content creator değilsen zor. Gerçi script gibi 3.parti programlarından ban yediysen hayatta açmazlar.
Ama mesela baus intlemekten ban yemişti. Sonradan açtılar hesabını. Sc yüzünden ise açmazlar
HWID(hardwareid) ban yediysen imkansız gibi bişey.
"Fortnite, Valorant gibi multiplayer oyunlar genelde bu tarz bir ban sistemi kullanmayı tercih eder. IP adresi ya da hesap değiştirmeniz hiçbir şeyi değiştirmez ID ban atıldığı için ID banı olan parçanın değişmesi gerekmektedir. Bu yüzden bu banlama işlemine HWID ban adı verilmektedir."
kaldırma ihtimalin var riota ticket atacaksın mesela hesabında hile kullanıldı diyelim bi arkadaşının girdiğini varsayalım bunu anlatırsan hesabım çalındı ben değilim diye ipne falan bakılıyor emin olurlarsa geri veriyorlar hesabını fakat senden dolayı ise açılma ihtimali yok
Yazıyı da vereyim ama paraphrase ettirim quil bot tan yani yeniden farklı bir İngilizceyle yazdırın: Emergent situation: My account which has ID: ....... and Password: ....... was stolen by someone in / / 2023 please take my account because I cannot enter to my account to play, also I might stolen my account on internet caffee.. That is emergent mail. I am waiting for your response in the closest time. boşlukları doldurun ve e mailde yollayın. hata yaparsanız anlarlar. bu yüzden google çeviri kullanabilirsiniz İngilizceniz yok. Şöyle anlayacaklar internet kafede hesabınız çalındı. Çalan kişi script ve her ne ise onu sizin haberiniz olmadan kullandı. Siz de hesabını isteyen madur kullanıcısınız. Rica ederim ne demek her zaman... Biri üyeliğimi aktifleştirmeme yardımcı olabilir mi lütfen...