LoL'de perma banın kaldırılma ihtimali var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
LoL'de hiç perma ban açılma imkanı oldu mu ya da geçmişte ban affı gibi bir durum oldu mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sanmıyorum öyle bir olay olduğunu. Bir ara yanlışlıkla birçok yayıncıya vs. ban atmışlardı, onları kaldırmışlardı. Onun dışında denk gelmedim.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
duruma göre ediyorlar hile falansa asla açılmıyor küfür falansa olabiliyordu sanki bazan açılma

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben 3 hesabıma perma ban yedim skin felan vardı açmadılar hesabımı o kadar ticket attım hesaplarımda boş değildi yani d olan bir script yazılımını kullanmıştım acayip rage oynuyordum ondan ban yedim aga

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yayıncı veyahut bir youtuber falan değilsen açmıyorlar diye biliyorum

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Benim bir arkadaşım, yıllar önce hileden ban yiyen bir hesabını geçen sene mi ondan önceki sene mi ne açtırdı sonra da sunucu değiştirip sattı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
yok öyle bir şey yeni hesap aç

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Content creator değilsen zor. Gerçi script gibi 3.parti programlarından ban yediysen hayatta açmazlar.
Ama mesela baus intlemekten ban yemişti. Sonradan açtılar hesabını. Sc yüzünden ise açmazlar

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hiç görmedim kaktığını yanlışlıkla banlamadıkalrı sürece kalkmaz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ticket atarak şansını deneyebilirsin dostum. Ancak çok yüksek ihtimalle kaldırmayacaklar.

BEDEL ALLAHA ÖDENİR SİZİNKİSİ KULA MİNNET
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
HWID(hardwareid) ban yediysen imkansız gibi bişey.
"Fortnite, Valorant gibi multiplayer oyunlar genelde bu tarz bir ban sistemi kullanmayı tercih eder. IP adresi ya da hesap değiştirmeniz hiçbir şeyi değiştirmez ID ban atıldığı için ID banı olan parçanın değişmesi gerekmektedir. Bu yüzden bu banlama işlemine HWID ban adı verilmektedir."

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok zor imkansıza yakındır herhalde hiç perma banı kalkan birini duymadım ve görmedim diğer oyunlardada

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kaldırma ihtimalin var riota ticket atacaksın mesela hesabında hile kullanıldı diyelim bi arkadaşının girdiğini varsayalım bunu anlatırsan hesabım çalındı ben değilim diye ipne falan bakılıyor emin olurlarsa geri veriyorlar hesabını fakat senden dolayı ise açılma ihtimali yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yayıncıların dışında hiç kaldırdıklarını görmedim

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kaldırmıyorlar kanka kaldırsalar da çok zor. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi youtber falan olman lazım içerik üreticisi olman lazım. anca öyle

Üye
2 HİZMET YILI
İngilizce iyiyse hesabın çalınmış gibi yapabilirsin. 2 kere işe yaradı.

Üye
2 HİZMET YILI
Yazıyı da vereyim ama paraphrase ettirim quil bot tan yani yeniden farklı bir İngilizceyle yazdırın: Emergent situation: My account which has ID: ....... and Password: ....... was stolen by someone in / / 2023 please take my account because I cannot enter to my account to play, also I might stolen my account on internet caffee.. That is emergent mail. I am waiting for your response in the closest time. boşlukları doldurun ve e mailde yollayın. hata yaparsanız anlarlar. bu yüzden google çeviri kullanabilirsiniz İngilizceniz yok. Şöyle anlayacaklar internet kafede hesabınız çalındı. Çalan kişi script ve her ne ise onu sizin haberiniz olmadan kullandı. Siz de hesabını isteyen madur kullanıcısınız. Rica ederim ne demek her zaman... Biri üyeliğimi aktifleştirmeme yardımcı olabilir mi lütfen...

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
malesef öle bişi olmuyor ban kaldırma olayı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...