LoL'de rapor ve susturma sistemini kullanmayı unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ana bacı,Din ırk söven arkadaşım (Her maç),Ban yemiyor asla çocuğun hesabı efsunlu herhalde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka insanlar genelde reportlayınca bir şey olmuyo ama mesela maçına rioter gelirse söversen ban yiyorsun :D ben şu zamanı çok kişiyi reportladım sayılı geri dönüş bildirimi aldım kısacası boş büyük ihtimalle ya biris ticket attı ya da rioter geldi çok saçma bir sistemleri var

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka lolün ban sistemi aşırı saçma valorant gibi bir ban sistemi gelse keşke fakat lolü kimse takmıyor artık

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bazen bana küfür ediyorlar, aynı şekilde karşılık veriyorum, ilginç ki, rapor felan yemiyorum maalesef. Daha önce aynı mailden lol hesabım 5-6 sene önce ban yedi, daha sonra yeni hesap açtım, mailinizi doğrulayın diyordu, aynı maili yazınca kabul etti oyun. Belki bug oldu, o yüzden rapor felan yemiyor olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Adaleti kendin yönet kanka /sustur all

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Unutulan bir şey var ki 1-2 maçta banlanmazsınız arkadaşlar. Demek ki konu sahibi arkadaş her maç toksiklik yapıyordu ki sistem hesabını banlamış, hesabın değerliyse toksiklik yapmayacaktın. Yapacak bir şey yok. Ayrıca maç sohbet geçmişini de atmamışsın, neden inanalım sana?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çabuk sinirlenme olayı sanırım artık TR'de herkeste var. Ben de aynı şeylerden sıkıntı çekiyordum fakat garip bi şekilde hala herhangi bir hesabım henüz ban yemiş değil. Ama gerçekten susturma olayı lol gibi bir oyunda olabilecek en iyi şeylerden biri. Akşam eve geldiğinde bir iki el atayım kafasıyla oyun oynayan insanlara gerçekten çok acıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
report sıstemının tr de guzel calısmadıgını dusunuyorum

Üye
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun reis
Post automatically merged:

report sistemi çalısmıyor ya trde yazık olmus

AvA
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
LuL i was never toxic in League of Legends, but i also see many toxic players the best thing is to be calm and don't write back:p

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Geçenlerde Oyunuma allaha atatürke küfür eden bir şahıs vardı raporladım hala oynuyor diyecek bişi bulamadım

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam bu sene lol uyuyor
Post automatically merged:

girer girmez muteli başlatıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk hile için reportlamana gerek yok ztn 1 ila 5 maç arası kötü kullanıyorsa ban yer iyi kullanıyorsa replesende yemez toxicler için ztn yemeyecekler zaman kaybı

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka daha önce hiç 14 gün ban yemediysen ticket atmayı dene eğer yediysen yapabilceğim bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...