Üye
alıyordur mutlaka
Ceza almıyor, diyenler bir tık bilmiyorsunuz gibi hocam.Arkadaşlar, bu yeni sistemde küfür hakaret nedeniyle birini reportlayınca bize bildirim geliyor oyuncu cezalandırıldı diye. Gerçekten de ceza alıyor mu? Çünkü ben de sinirlenince çok hakaret ediyorum ve illaki report yiyorumdur ama bir şey olmuyor. Muhtemelen onlara da cezalandırıldı diye bildirim gidiyordur. Riot göz boyamak için yapmıyordur umarım.
hiçbişey olmuyor kendi arkadaşlarıyla deneyenler var.Arkadaşlar, bu yeni sistemde küfür hakaret nedeniyle birini reportlayınca bize bildirim geliyor oyuncu cezalandırıldı diye. Gerçekten de ceza alıyor mu? Çünkü ben de sinirlenince çok hakaret ediyorum ve illaki report yiyorumdur ama bir şey olmuyor. Muhtemelen onlara da cezalandırıldı diye bildirim gidiyordur. Riot göz boyamak için yapmıyordur umarım.
Canını sıkmak istemem ama streamer falan değilsen sadece senin ve 2 kişinin raporlaması pek bir işe yaramıyor.Arkadaşlar, bu yeni sistemde küfür hakaret nedeniyle birini reportlayınca bize bildirim geliyor oyuncu cezalandırıldı diye. Gerçekten de ceza alıyor mu? Çünkü ben de sinirlenince çok hakaret ediyorum ve illaki report yiyorumdur ama bir şey olmuyor. Muhtemelen onlara da cezalandırıldı diye bildirim gidiyordur. Riot göz boyamak için yapmıyordur umarım.
oyun içinde veya sonrasında raporladığım oyuncuların geri bildirimi bana geliyor ban yediklerine dair, evet işe yarıyor.Arkadaşlar, bu yeni sistemde küfür hakaret nedeniyle birini reportlayınca bize bildirim geliyor oyuncu cezalandırıldı diye. Gerçekten de ceza alıyor mu? Çünkü ben de sinirlenince çok hakaret ediyorum ve illaki report yiyorumdur ama bir şey olmuyor. Muhtemelen onlara da cezalandırıldı diye bildirim gidiyordur. Riot göz boyamak için yapmıyordur umarım.