LoL'de reform olunca 14 günlük yasaklamanın kalıntısı sıfırlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Şimdi ben bir 14 günlük sohbet kısıtlaması yedim. Aynı gün içerisinde hesabım 14 günlüğüne kısıtlandı. Sebebi özel mesajlarda uygunsuz mesaj. Sansürleyerek küfür ediyordum, birileri ticket atmış. Öyle ban yedim, eyvallah. Şimdi ticket attığımda bana diyor ki reform olunca tekrardan 3 günlük sohbet kısıtlaması yiyebilirsin. Cezan katlanmaz falan diyor ama benim size sorum şu: Bu özel mesajdan yediğim 14 günlük ceza da sıfırlanır mı yani mesela diyelim ki ben 1 yıl boyunca hiç küfür etmedim, örnek oyuncu oldum. Reform oldum. Tekrar özel mesajda uygunsuz yazı yazarsam ve birisi ticket atarsa perma mı yerim, 14 gün kısıtlama mı? Riot desteğin cevabını alta ekliyorum. Bu soruyu onlara sorduğumda adamakıllı cevap vermiyorlar nedense.

1111.PNG

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka riotun ban konusunda ne kadar sert olduğunu valorantıma wolftü hilesi yüzünden kalıcı ban atıp asla yardımcı olmamasından anladım sen yine dikkatli konus oyununa odaklan brom

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
riot ban konusunda biraz katı biraz değil aslında baya katı sakinliğini korumaya bak

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
riot ban konusunda en az vac ban kadar katı o yüzden sanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bunu bi uyarı gibi düsün belli bi vakit gececek ve bu uyarı silinecek sonrasında aynı hatayı yeniden yaparsan katlanmıs olarak değilde aynı cezayı yeniden alabileceğinden bahsediyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bunu bi uyarı gibi düsün belli bi vakit gececek ve bu uyarı silinecek sonrasında aynı hatayı yeniden yaparsan katlanmıs olarak değilde aynı cezayı yeniden alabileceğinden bahsediyor.
ustam bu özel mesaj cezası da reform olunca sıfırlanır değil mi? mesela 1 yıl sonra tekrar özel mesajlardan ban yersem tekrar 14 gün ban yer miyim yoksa perma mı atar?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam yani reform olunca bu özel mesaj banı da sıfırlanır mı onu soruyorum ben sakinliğimi koruyorum sıkıntı yok
bu sana sinyal vermiş reformdan sonra sıfırlanır ama böyle bi önceden şöyle sinyalleri çakmış uydun uydun uymazsan diyor alırız baba falçatayı diyor

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
RİTO ban konusunda biraz sert

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...