LoL'de sakinliğimizi koruyabilmek için gerekli mantalite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Adamları mutele eğer feedliyorsa takma reple /tüm den şunu reple yaz geç zaten hususi feedliyorsa ban yer

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
valla chat açık olduğu sürece imkansız gerçekten hem sen yazmıcan hem okumıcan öbür türlü yok yani en sakin adam çileden çıkar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Herkesi susturduğun sürece mentalin gayet temiz ve oyuna odaklanarak oynayabilirsin onun aksi halde chat okudukça sinirleniyorsun istemsizce çünkü hem kötü oynayıp hem sana birileri laf atınca çıldırtıyor insanı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bunun bir oyun olup gerçek hayat olmadığını söyleyenler olmuş. Bunun ben de farkındayım ama sizin aksinize bu oyun bazı insanlar için size ifade ettiğinden daha çok anlam ifade ediyor bize. Kimilerimiz bu oyun üstünden belirli hayallerimizi gerçekleştirme amacıyla oynuyoruz. Ben de böyle insanlar için yazdım bu rehberi. Herhangi bir amaç gütmeyip oyuna eğlenmeye giren insan zaten doğal olarak kolay kolay sinirlenmeyecektir fakat bir hedefi olup da etrafındaki yengeçler tarafından hakettiği halde hedefinden alıkoyularak dibe çekilmeye çalışan insanlara eğleniyor olmak yetmez, üstüne üstlük böyle hedefleri olan insanlar kazanmadıkları sürece eğlenemezler de. Size uymuyorsa bırakın okumayın, susturun chill chill oyununuzu oynayın. Ben bu oyunu ciddiye alıp kendine zihinsel olarak (hatta fiziksel olarak) zarar vermeye başlamış insanlar için bir yol gösterdim. O yolda yürüyüp yürümemek ise... senin tercihin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben de ne olursa olsun kafa dağıtmama rağmen gün içinde çok lose aldığımda her türlü doğal olarak sinirleniyorum, tabi bu da oyunculardan ziyade riotun da suçu bence.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence ne yaparsak yapalım bazen öyle durumlar oluyorki değil akıl sağlığını korumak kendi fiziksel sağlığımızı koruyamıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Değiştiriyorum ve işe yarıyor
Post automatically merged:

Mesmo estando distraído não importa o que aconteça, quando perco muito durante o dia, naturalmente fico com raiva de todas as formas, claro, acho que isso é culpa da riot e não dos jogadores.
Değiştiriyorum ve bu benim için çalışıyor dostum

Bence ne yaparsak yapalım bazen öyle durumlar oluyorki değil akıl sağlığını korumak kendi fiziksel sağlığımızı koruyamıyoruz
Değiştiriyorum ve bu benim için çalışıyor dostum

sem problemas eu só troco

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bunlara gerek yok kişiliğe göre değişir kimisi o pozisyodna sovucekken diger birisi sovmez

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
koy alt f4 ü 1-2 saat girme sakinlersin dedim

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben sakinliği ekrana gelen bi yumrukla buldum lol oyanayn bi insanın sağlıklı mentali olamaz o yüzden sakin ve sağlıklı bir mentalin varsa lol oynamıyosundur bence

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
allmute en temizi sinyalleri bile kapatıcaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Reis direk mute ne uğraşcan be.

𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
league of legends oynayan hiç kimse sakin olabilirmi bilmem ama okudum tamamını ama ben sakin olamıyorum delirmekten başka bişey yapmıyorum ama zevk alıyorum da yani

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dark Souls şarkıları ile birlikte sana küfür edenlerin kafasına aa'nın 3.q sunu vurmaktan daha iyi bir çözüm yok.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
arkaya sakin chill bi müzik ve oyun başlar başlamaz mute atmak çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...