LoL'de sakinliğimizi koruyabilmek için gerekli mantalite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
/susturallfull yararlı olabilir

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kısacası mutele geç kral bu kadar sinir strese kimse dayanamaz insanlar islah olmasz

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
direkt oyunu bırakmak en mantıklısı

Üye
3 HİZMET YILI
all mute herşeyi çözüyor baktınız uyarı sistemi ile size boş ping atıyorsa pinglerini de susturun ve oyundan keyif alın iyi forumlar dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sakin kalmak imkansız. Hele düşük ligdeyseniz. Ben ara sıra girip oynayan biriyim ve mekaniğim iyi olmadığı için plat tan yukarı çıkamıyorum. Fakat gelen adamlar gerçekten beyinsiz oluyorlar ve benim elomda oynamalarının tek nedeni binlerce saat oynadıkları için iyi mekanikleri olmaları. Oyun bilgisi konusunda sıfırlar ve tabiki bu durumda kavga etmemek imkansız oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bakın biz erkeğiz kısmı komik olmuş oyunu kızlar da oynuyor biraz ayrımcılık sezdim. Dedelerimizle birlikte ninelerimiz de vardı yani
Ama genel olarak faydalı bi yazı olmuş benim mute ayarım açık genelde yani hem kendi takımım hem karşısı kapalı oynuyorum. Bugün bi açiym bakiym neler dönüyo. Bide şu oyun planı konusunda çok haklısın hatta 30 saniye kuralı var bunla ilgili. Sen oyun başındaki plandan bahsetmişsin ama 30 saniye kuralı oyun içinde geçerli. Bunu istediğin bi anda yapabilirsin örnek veriyim:

Botta kalista rell vs morgana cait Olsun
Ben rell mainim 30 saniye kuralına göre şöyle düşünüyorum; "30 saniye içinde yapacağım engage e karşılık bu fight ı kazanabilir miyim?" bunu analiz ediyorum ve evet böyle bir matchupta kazanabilirim çünkü ben bir kitle kontrol makinesiyim ve yanımda mobil bir adc var. Morgananın büyü kalkanını da kırabiliyorum ozaman bu senaryo benim için ok. Hiç oyun başı plan yapmamıştım onu denerim.

Yazı cidden çok güzel olmuş tekrar eline sağlık bende böyle ufak bi bilgi paylaşımı yapiyim dedim

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
ne kadar mute atılıp susturulsa da oynayışları kudurtmaya yetiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
öncelikle oyunun takım oyunu olması büyük bi dezavantaj bazen ne yaparsan yap mac elden gidebilio direk oyunu bırakmak en mantıklısı ama hayırlısı bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence onun yerine direk all mute yapsın kafası rahat olsun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
amacımız takımımızı tilt edip kendi sakinliğimizi korumak değil, kendi sakinliğimizi korurken takımı zafere götürecek yolda onlara önder olmak

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka 1.si herkesi sustur 2.si şarkı dinleyerek oyna 3. 5 pre gir ama mentaline zarar vermeyen 5 kişiyle bu kadar

Üye
3 HİZMET YILI
Yararlı bir konu, tebrik ederim. Özen gösterilmiş. En basit yöntemi de karşı takımı ve takımınızdan sizi rahatsız edeni tamamıyla susturmak.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
/sustur all ve ya bir adam feedliyorsa her öldğünde chate eşşek yazmak beni rahatlatıyor arkaya speed up karabiberim aç rahatlıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
susturmak dan başka bi çaresi yok direk susturmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...