Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL'de sakinliğimizi koruyabilmek için gerekli mantalite
arkaya klasik müzik açıp herkesi susturuyom ama yine de çok işe yaramıyo o yüzden west e geçtim ingilizce sövmek türkçe kadar tatmin etmediği için ban yemiyom
agalar ne kadar mute atarsanız atın bi kere o kişiye tilt olduğunuzda öldüğünde vesaire her türlü siniriniz bozulucak bu yüzden bırakın hayatı akışına ben artık alıştım her oyunda saçma sapan yapan çocuklar var hiç tepki bile vermiyorum kendi eğlenmeme bakıyorum tabii eğlenmeniz için hem etrafınızdakilerin olumsuzluklarını pek takmıcaksınız vede kaybetmekten de zevk alıcaksınız eğer bunları yaparsanız ne mute ye ne başka birşeye gerek kalmıyor
kanka her zaman kaybetme ihtimalinin olduğunu anlamalısın ve bunu kabullenmelisin kötü davranıştaki oyuncular geldiğinde unlcuky deyip geçmelisin keyif almaya çalış ssadece
Çok özverili bi yazı olmuş chati mute atıp geçmektense iletişim kurmak daha iyi bence hele takımında olumlu insanlar varsa ama bazı etaplarda tilt olmakta gerçekten çok olağan