Lolde Script ile ban yememek için yapmanız gerekenler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
En son banwave'da 3 hesap kaybettikten sonra 0dan hesap açıp kastım ve bazı tecrübe ettiğim şeyleri size anlatmak istiyorum.

Eğer ban yemek istemiyor iseniz;
1 - Legit şekilde oynayın. yani SC var diye adamlardan üstün olduğunuzu belli etmeyin ve rakiple dalga geçmeyin ciddi oynayın.

2 - Adc Main gibi configlerle oynayıp safe takılın. Kesinlikle Agresif bir şekilde OYNAMAYIN. Farma odaklı olun. Yeri gelince fight'a girip zaten kazanıcaksınız.

3 - Nickinizi Okunması ve yazması zor bir şey yapın (Örnek: IlI1jlIIjLl1lIJlI QR kod gibi) ya da: Lg2lhOjFXllıIk101I5 bunun gibi. sizi ticket'a atan oyuncunun isminizi yanlış yazması sonucu hesabınız düşmeyecektir.

4 - Birisi Script olduğunu anlayıp chatte "report ezreal script" tarzı bir şey yazarsa kesinlikle ama KESİNLİKLE cevap vermeyin. ve olabildiği kadar takımınızla az muhattap olun. her zaman sessiz birisi olun.

5 - Script olduğunuzdan şüphelenen oyuncudan uzak durun ve onunla fight atarken Evade kapatın. bu onun şüphesini azaltacaktır. Ara sıra ölün Çok fark vermeden.

6 - Gerekmediği zaman kimse ile chat yapmayın bu sessizliğiniz rakiplerinizi çok farklı düşüncelere sokturacaktır (genelde iyi oyuncular suskun olur). eğer birisi script yazmaya devam ediyor ise Tab'tan random bir itemi veya herhangi bir şeyi ping atarak spamlayın takım arkadaşlarınız mesajı görüp şüphelenmemesi için.

7 - Genellikle support herolar oynayın (Senna, Morgana, Blitz, Swain) tarzı. (Senna oyun taşır.) ADC'niz güzel gelirse ya da preniz varsa Yüksek eloya kolay çıkabilirsiniz. Kimse supportan şüphelenmez. Script kullanıcıları dışında.

bu dediklerimi yaparsanız Genellike oyuncular sizi ticketa yollamakla uğraşmaz. Bu taktik ban riskinizi her zaman minimum seviyeye düşürecektir iyi forumlar.
NOT: Bu söylediklerimi EU West için tecrübe ettim. TR için bilgim yok ama siz yine de sessiz şekilde oynayın. birazda şansınızın olması gerekiyor. Oynanış tarzı çok önemli.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Rica etsem adc olarak fazla belli etmemek için ne ayarlar yapmamız gerek rica etsem ss atar mısın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Rica etsem adc olarak fazla belli etmemek için ne ayarlar yapmamız gerek rica etsem ss atar mısın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
1 yıldır kullanıyorum ve hiç ban yemedim ama dediklerini okudum işe yarar bilgiler teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben tf ye göre dodge kapatıyorum, tfde 10tane skill dodge atarsan çok belli olur hile

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
farm için kullan zaten kasıldıktan sonra biraz yeteneğin varsa taşımaya başlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
i simply disable evade, and i think it's only way to avoid notice, even it look like some smuf player

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Genelde evade ve çok saldırgan olmak birleşince eleveriyor sc yi :)

Üye
2 HİZMET YILI
script ayarlarını fazla açmamamız lazım anlaşılan fazla abartmadan neyleri açmak gerekir

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben editlemiştim, istersen paylaşabilirim.
Post automatically merged:

ne demek dostum
Post automatically merged:

pekı hıc yetenegı olmayan bırı ban yemeden nasıl kullanabılır bu scıptı
yavaş yavaş oyunu öğrenecek daha sonra script kullanacak hemen lole script ile başlarsa olmaz bu işler dostum, ben 7-8 yıllık oyuncuyum ben bile bazen belli ediyorum script sonuçta eninde sonunda belli olur yakalanırsın ben bu konuda sizlere yakalanma ihtimalinizi düşürmeyi anlattım.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ccler için kullanılsa sadece abartısız okey gibi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka bu config olayı nasıl yapıoyrz benım ark kullanıyorda cozeemdık hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...