Çözüldü LoL'de script kullananlar banlanıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar 240 level LoL hesabım var. Script açsam, ez evade her şey kapalı sadece combo açsam ban atar mı? Ek olarak F7 falan da kapalı olacak. Bu arada windsharp hilesini açmayı düşünüyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Lpreborn şuanlık ud report çok yemezsen birşey olmaz fakat her ücretsiz hile gibi buda dt olabilir hergün kullanmadan önce sitedeki durumu kontrol et ve kullandıktan sonra pc yi temizle . Ama 240 level hesabı riske atma bence

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar 240 level LoL hesabım var. Script açsam, ez evade her şey kapalı sadece combo açsam ban atar mı? Ek olarak F7 falan da kapalı olacak. Bu arada windsharp hilesini açmayı düşünüyorum.
windsharp açarsan direk banlanırsın boşuna 240 level hesabın çöp olmasın yapma yapacaksan lpreborn kullan ban atmıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum genel olarak kullandığın tüm 3. parti programlar gerekli koşullar oluştuğu taktirde oyundan yasaklama almana sebep olabiliyor fakat windsharp kullanmak yereni lp reborn kullanmanı yasaklama süresini uzatması nedeniyle önerebilirim.

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Windsharp yerine lpreborn kullan ve her hilenin ban riski vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
240lvl hesabı boşa riske atma ki kullanacağın hile windsharp 3.maçta bile ban yeme olasılığın var hesap çöp olmasın fresh bul kullan bence

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Konu kilit.
Başka Sorun olursa Özelden bana yazabilirsin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...