Onaylı Üye
windsharp açarsan direk banlanırsın boşuna 240 level hesabın çöp olmasın yapma yapacaksan lpreborn kullan ban atmıyorArkadaşlar 240 level LoL hesabım var. Script açsam, ez evade her şey kapalı sadece combo açsam ban atar mı? Ek olarak F7 falan da kapalı olacak. Bu arada windsharp hilesini açmayı düşünüyorum.
Ya lp reborn için 2 günüm var delirecem sabredemiyorum qkwhfqgfwindsharp açarsan direk banlanırsın boşuna 240 level hesabın çöp olmasın yapma yapacaksan lpreborn kullan ban atmıyor
bence bekle windharp kullanmaYa lp reborn için 2 günüm var delirecem sabredemiyorum qkwhfqgf
onaylı üye olmak içni 2 gün kaldı
beklerkende bi yeni hesap açıp tek seferliğine script kullanak bari sıkılmayak qkhfqwfbence bekle windharp kullanma
240lvl hesabı boşa riske atma ki kullanacağın hile windsharp 3.maçta bile ban yeme olasılığın var hesap çöp olmasın fresh bul kullan benceArkadaşlar 240 level LoL hesabım var. Script açsam, ez evade her şey kapalı sadece combo açsam ban atar mı? Ek olarak F7 falan da kapalı olacak. Bu arada windsharp hilesini açmayı düşünüyorum.
Ben de kullanayım dedim ama onaylı üye değilmişimYa lp reborn için 2 günüm var delirecem sabredemiyorum qkwhfqgf
onaylı üye olmak içni 2 gün kaldı
Yarın onaylı üye oluyorum 50 yorumu geçtim yarın 5.günüm inş banada nasip olur kullanırımBen de kullanayım dedim ama onaylı üye değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?