Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Knka yedek hesap açıp oynaman daha mantıklı olur id ban muhabbeti galiba yok çünkü 4 5 yedek hesabım ban yedi ona rağmen sc ile farklı hesaplar kurarak oynayabilyorum
Hocam size tavsiyem botted olmayan 30 levele kadar kasılmış bir hesap alıp eski hesabınızında tamamen riottan ilişiğini keserek scripti kullanmanız ve scriptle bence oynanmalı çünkü başka çekilir hali yok lolün
Eğer kullanıcaksan bile paralı bi sc kullan o hesapta bedava hile kullanmaya değmez ban yemezsin bence ama her hilede ban riski vardır hiçbiri %100 güvenli değildir
Evet lol de script kullanılmalı fakat neden? hemen açıklıyayım
karşına gelen insanlar veya takımına gelen insanlarda script var ise ve bu onları senden 2 3 4 adım önüne geçirtiyorsa sen de kullanabilirsin.
Fazla report yemeden oynamaya çalış ben 4 senedir kullanıyorum sadece ban wawe de ban yedim ve ustalık olduktan sonra yedim bunları göz ardı etme sakin oyna.
Evadeyi hep açık kullanma ben tehlikeli skilleri dodgelemesi için kullanıyorum tavsiye ederim.
Ayrıca duo sc ile oynarsan oyun kaybetme olasılığın çok düşük olur örnek; jungle adc ikilisi gibi jungle mid gibi mid adc gibi vs.
Kullanilabilir gibime geliyor, zaten oyunda yeterince fazla hile, troll, afk vb. adam varken senin boyle seyleri dusunmene gerek oldugunu dusunmuyorum dostum. Kullan gitsin.