LoL'de script kullanılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yerine göre zevk veriyo saten oyun script dolu

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
fresh hesaplarda kolayca hileden banlanıyor. ben eski hesapta oynadım banlanmadı ama fresh hesapta banlandı

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
arkadaşlarla vsde keyif veriyorda emeğin olmayınca bir yerden sonra bayıyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben sezon 3'den beri oynadığım main hesabımda açıyorum yaklaşık 6 aydır herhangi bir ban yemedim ama ban wave gelince yüksek ihtimalle ban yiyorsun eğer hesabına cidden değer veriyorsan 0 dan kendin 30 a kas bot hesaplar direk ban yiyor satın alma

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bana göre kullanılmalı zaten son zamanlarda herkes script

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
S2 den beri oynuyorsan değerlidir hesap banlanmasin aç yeni hesap onla oyna ban atarsa hesabına yazık olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ben eğlencesine kullanıyorum, sadece cc'leri dodgelamaya bak her şeyi dodgelarsan anlaşılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kullanırken kullanışına özen göstermek zorundasın. Fazla report yersen Banwavede gidersin. Şahsi olarak yaklaşık 1.5 yıla yakın kullanıyorum sadece 1 hesabımı banlattım ve gayette kullanışlı, ama dediğim gibi kullanışına bağlı.
bro onaylı üye olmak için ne yapmam lazım

bazen kapatıp oyna şüphelenemsinler
kullansın bro çok report yemesin yeter

Reis s2 hesabıyla oynama riskine girme banwave olursa hesabın araya gider 0 30 lvl kasıp oynayabilirsin
aynen ya ben gittim kendi hesabımla oynadım 8 senelik hyesap gitti şimdi daha temkinliyim

Son düzenleme:
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Yeni hesap açtım sc kullanıyorum. Çoğu kişide sc var. Daha 6 lvlim. Eskiden yeni başlayan kimse bot gibi oynardı, Penta atardım tek başıma. Şimdi adamlar oynayış şekli plat gibi oynuyor. SC olduğu çok açık çoğu kişi kullanıyor

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Yeni hesap açtım sc kullanıyorum. Çoğu kişide sc var. Daha 6 lvlim. Eskiden yeni başlayan kimse bot gibi oynardı, Penta atardım tek başıma. Şimdi adamlar oynayış şekli plat gibi oynuyor. SC olduğu çok açık çoğu kişi kullanıyor
dodgeden anlaşılıyor zaten oyunda hemen hemen herkeste var o yüzden çok kötü

Üye
2 HİZMET YILI
oyun bilginin olmadığı yerde script hiç bir işe yaramaz ama eğlenmelik girilebilir tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...