LoL'de script kullanırken Hz önemli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sistem donmuyosa hz nin bir önemi yok sistem önemli

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hz ile ilgisi yok kaaanks sen adamları ez geç devamke oyuınun drop yemediği sürece sıkıntı tınne

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hiç bir alakası yok diye biliyorum ama klasik biraz öncelik sağlar daha geniş olması vs. vs.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gerek yok kardeşim cs tarzı oyunlarda fark eder

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
hiç fark yok sadece görsel zevk

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Değil dostum oyunun belirlediği sınırlı bi hz var zaten metin 2 de felan oldugu gibi .

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Biraz önemli kanka ama farede önemli güzel maus markaları var arastırmanı tavsiye ederim <3

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
işlemcimi dostum oyunda fps drop yemedeğin ve pingin normal üstüne çıkmadığı ve doğru bir biçimde ping ayarını yaptıysan sorun olmaz işlemci falan hikaye 60fps stabil açan bir pc olsun netinde iyi olsun bitti yani
dostum yanlış biliyorsun işlemci çok önemli hile konusunda eğer hile ne kadar kapsamlı olursa yani ne kadar kaliteli olursa o kadar işlemci gücü harcar senin işlemci gücün az ise oyunda kasmalara neden olabilir veya hilenin tam performans çalışmasına engel olabilir

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Her hangi bir şey değiştireceğini sanmıyorum MS düşük olması daha önemli olabileceğini düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hz bu durumu etkilemez diye düşünüyorum hani nede olsa script ile oynuyorsun script de senin monitörüne göre hareket etmiyor sadece etkileyecek olan şey ping değerindir onu da ayarlarsın zaten sc menüsünden

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum yanlış biliyorsun işlemci çok önemli hile konusunda eğer hile ne kadar kapsamlı olursa yani ne kadar kaliteli olursa o kadar işlemci gücü harcar senin işlemci gücün az ise oyunda kasmalara neden olabilir veya hilenin tam performans çalışmasına engel olabilir
kardeşim elimde i5 in ilk nesil işlemcilerinden biri var ama neden rahat açılıyor ve çalışıyor işlemci nerden baksan ölü

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Alakası yok kanka.Bende 144 var 60 hertz de sc açtığım da olmuştu fark etmiyor tabi akıcılık farkı var orası ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...