önemli değil knksanmam sadece sistemin sana oyunda fps drop yapmasın yeter oyunda kaç ping aldığınızı scriptte ayarlarsanız kombolarınızı pinge göre yapar buda daha iyi olur
dostum yanlış biliyorsun işlemci çok önemli hile konusunda eğer hile ne kadar kapsamlı olursa yani ne kadar kaliteli olursa o kadar işlemci gücü harcar senin işlemci gücün az ise oyunda kasmalara neden olabilir veya hilenin tam performans çalışmasına engel olabilirişlemcimi dostum oyunda fps drop yemedeğin ve pingin normal üstüne çıkmadığı ve doğru bir biçimde ping ayarını yaptıysan sorun olmaz işlemci falan hikaye 60fps stabil açan bir pc olsun netinde iyi olsun bitti yani
fps in kötü olmasın yeterLoL'de script kullanırken Hz önemli mi? 144 Hz bir monitör ile script kullanmak daha mı faydalı?
kardeşim elimde i5 in ilk nesil işlemcilerinden biri var ama neden rahat açılıyor ve çalışıyor işlemci nerden baksan ölüdostum yanlış biliyorsun işlemci çok önemli hile konusunda eğer hile ne kadar kapsamlı olursa yani ne kadar kaliteli olursa o kadar işlemci gücü harcar senin işlemci gücün az ise oyunda kasmalara neden olabilir veya hilenin tam performans çalışmasına engel olabilir