LoL'de script kullanmak eğlenceli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlarınla girince tilt olabiliyorsun bazen ama genel olarak iyi

Moderatörün son düzenlenenleri:
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben kullanıyorum suan sayesinde daha rahat lig atlıyorum toxicleri de taşıyorum işe yarıyor ve eğlenceli senin oyunu zehir edenlerin oyununu zehir ediyorsun

Üye
3 HİZMET YILI
o rankı atlamak için ölümüne çabalayan ve tüm herşeyi oyundan ibaretmiş gibi uğraşıp millet işinden gücünden vakit bulupda dur bi oyun gireyim dediği zaman onlara bi ton laf atıp girdiğine pişman ettiren şahıslara zehir etmek gayet eğlenceli oluyor :peepoBusiness:

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valla kankalar öyle heveslendirdiniz ki beni windows 10a dönüp başlayacağım bu akşam hem işten geldiğimde çok yorgun olduğum için iyi oynamıyordum reflekslerim düşük kalıyordu şimdi öyle bir derdimde olmayacak işten sonrada oynayabilicem :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bazı insanlar hilesiz oyundan zevk almaz ben gibi baya eğlenceli oluyor yani :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
usta zamanında nasip olmadı demiştim dün nasip oldu gerçekten eğlenceli maçı normal oynuyorsun sonra birisi sırf güzel bir hamle yaptığı işin "DOG GO FF YAT vb." türü ithmalarda bulununca açıyosun öylece ortada kalakalıyorlar

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam bence artık oyuna script zorunlu kılınsın :D ama evade kapansın cidden her mac ozelikle arkadaşlar iyi bilir plat elode max 3 4 sc gelyior :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Personnellement j'utilise le script pour m'amuser et énerver mes adversaires, ça dépend de chacun

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
başta eğlenceli sonradan artık bi duzen haline geliyor şuan çok zevk alıdıgım soyelnemez

Üye
3 HİZMET YILI
sc açmadan oynayıp kanser olmak yerine sc açıp kanser etmek bence daha eğlenceli oluyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Benim karşıma script çok geliyor onlar eğlenirken benim eğlenmemem olmaz

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Selam dostlar, çok eski script kullanıcısıyım. Bayağıdır da oyunu bırakmıştım, yeni yeni öyle girip elimle Sylas oynuyorum. Bayağı da iyiyim lakin oyunu artık saldığım için acaba diyorum, hazır ücretsiz script varken tekrar başlasamk eyif alarak oynar mıyım? Bir de script kullandığım için karşıma da sürekli script kullananlarla mı eşleştiriyor sistem?
bence eğlencelidir ya sonuçta 1-0 önde başlıyorsun oyunlara

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selam dostlar, çok eski script kullanıcısıyım. Bayağıdır da oyunu bırakmıştım, yeni yeni öyle girip elimle Sylas oynuyorum. Bayağı da iyiyim lakin oyunu artık saldığım için acaba diyorum, hazır ücretsiz script varken tekrar başlasamk eyif alarak oynar mıyım? Bir de script kullandığım için karşıma da sürekli script kullananlarla mı eşleştiriyor sistem?
8 yıldır lolü her seviyede oynamış biri olarak 8 yıl boyunca aralıksız aynı deneyimden uzaklaşarak hileyle oynamak aşırı rahatlatıcı birşey.Oyunu kazansanda kaybetsen de yorgunluğun olmuyor.Çok rahatlatıcı birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...