LoL'de scriptten banlanmak için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Cok ciddi söylüyorum, LoL'de ban yemek imkansız scriptten.

Hani rakibe söyle falan 9X script desinler reportlasalar böyle ortaklaşa ki muhtemelen cok zor ancak o zaman yersiniz ki yemeyedebilirsiniz. Bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Yiyenler nasıl ban yediniz? Söyler misiniz?
Düşük rankta gereği kadar fazla oyuncu var zaten düşük eloda ban yeme ihtimalin baya zor üst elolara çıktıktan sonra sürekli belirli kişilerle oynamaya başlayacaksın o andada fazla göze batacağın için bol bol ticket yemeye başlarsın ardından ban yersin hayırlı olsun. Hile Undelected zaten yakın zamanda riottan bir güncelleme gelecek hileler hakkında Eminim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
evade kullanma sadece legit takıl smurf q da otoskili de anlıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam scripti çok abartmayın bence. Kazanmayı hak etmeyen takımı taşımayın örneğin ben öyle yapıyorum. Yine de 2 tane hesabım banlandı o ayrı konu :)

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam ban yemek mi istiyorsun? lpreborn ile gerçekten çok zor... bugün bir maçta 3 kişi denk düştük sohbet muhabbet aktı falan ama biz 2 v 1 dik eline verdik neyse dlsjadklasda git kendinin rage oynadığın bir maçın videosunu al ve başka bir hesaptan riota ticket at yersin kısa sürede inş. insanlar ban yememeye bakar biz yemeye bakıyoruz derde bak jdklsajdlska

AngelofDeath
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
knk otomatik doco kapat hareket hızını düşür skil hareketinden bahsediyorum düzelir

Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka ayarları full de oynarsan mesela her skilli doclarsan 9x report yersin ve şak ban

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
daha önce maçıma gelip script olanı tüm takım reportladık diğer gün ban yedi agam. Arkadaş video almıştı birde o yüzden

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Üç ya da daha fazla kişinin seni doğru seçenekten raporlarsa ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ticketlara daha iyi geri dönüş sağlıyolar reportlardan, rage oynuyorsan ve hakkında ticket atılırsa yersin, ben öyle yedim :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
I am absolutely sure that it is completely useless to report, just accept it ;)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
full diamond rushladım bir kere ne kadar sürede ban yiyeceğim diye sadece kogmav vayne vs. oynadım deli gibi full göstererek platin 1 de ban yedim yaklaşık 3 hafta sürdü ama deli gibi report yiyordum her gün.

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ticket sonrası mac demosu izleniyor ona göre Riot çalışanları karar alıp banlıyorlar

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
5-6 maç sc kullandığım hesabım hala ban yememiş sanırım şans işi tamamen plat elodan sonra ise çabuk fark ediliyor

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben uzun süredir oynuyorum hiç bir şeye dikkat etmiyorum banlanmadım (3 4 ay oldu)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka ben 1 kere yedim o da owerwatche yakalandım özel ticket attılar öyle zar zor onu da geri açtırdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...