Ülkemizde çok iyi saklandığı için bulmuş hocam merak etmeyin max 15 yaşında bir çocuktur hiçbir şey yapamaz bu bilgilerle anca sizi korkutmaya çalışır bir problem olacağını sanmıyorum bırakın kendi haline dediğim gibi bir şey yapamaz
Eğer yaşın küçük değilse savcılığa bir dilekçe verebilirsin. Daha önce benimde datamı çıkarmışlardı. Şu an davalığız. Geri adım atma haklı olan sensin.
Eğer yaşın küçük değilse savcılığa bir dilekçe verebilirsin. Daha önce benimde datamı çıkarmışlardı. Şu an davalığız. Geri adım atma haklı olan sensin.
Bulabiliyorlar, herkesin numarası açıkta mernis datalarından. Aynı şeyleri yaşadım merak etme. Sen babanla birleşip bir dilekçe verin savcılığa. Akılları başına gelir.
çok kolay bulunuyor ve hiç bir şey yapamaz yapsa bile sms bomb falan atar şikayet edebilirsin bilgilerinin bulunmaması için de adını soyadını vb *kimseye* verme
knk p4anel le bulmuşta olarla tc le ne yapılıosa onu yapa bilior e okuluna bakma fln p4anelinde ihbar varsa tc den adresini bula bilo fesikalını bula bilo evine polis göndere bilo sahte ihbarla
Büyük ihtimal küçük çocuklardan birisidir bunu yapmak artık basit gibi olmaya başladı günümüzde. Kolay bir şekilde bulunması da ayrı bir konu zaten ama birşey olcağını sanmıyorum.