LoL'de troll insanların artması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet bu konu benim canımı çok sıkıyor şu sıralar oyunlarıma aşırı derece' de fazla troll insan gelmeye başladı anlam veremiyorum ya velet'ler ya da bir grup kansız insanlar, az önce oyunuma gelen biride morgana jungle yapıcaktı bana gank geldi canım azdı karşıda da sylas ve lillia vardı sırf sylasa niye girmedim diye gelmiş bana 3 wawe cezalısın diyor hayır anlam veremiyorum ne alaka? doğru düzgün farm aldırmadı xp de sylas 9 levelken 7 level kaldım sonra gelmiş kötü oynuyorsun diyor ne alaka ? biri bunları bana açıklayabilir mi riot'un bu troll'lere karşı bi çare bulması gerekiyor artık, çok fazla artmaya başladı şu sıralar. üstelik birde atatürke ve allaha küfür ediyor bu kansız morgana

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Onlara çare bulamazsın kankam bende oynuyorum banada aynı şeyi yapıyorlar

Üye
5 HİZMET YILI
knka harbiden iyice bıktırdı .ciddi maç atımay odaklanıyosun geliyor maçın içine ediyor

Üye
5 HİZMET YILI
knk onlara bişi yapamazsın sadece lol değil her oyunda öle tiplerden var :(

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
her geçen gün bu itler artıyor bakalım riot ne hamle yapacak

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
şu sıralar script açmadığım hesabımda (plat 2) maç atarken herkesi susturuyorum 3 ten fazla pingleyenin pinglerini susturuyorum taşıyıp çıkıyorum takım berbat olsa bile çevirmeye çalışıyorum ranked oynamak daha iyi bence normal oyunu çok trollüyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu troll insanlar wildrift de bile var dereceli girdim bana mid çıktı herif ahri alıp mide geldi :D yani çok saçma davranışlar ne gerek var yani

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sıkı önlem lazım ama önüne geçmiyorlar dediğin bunun hakkında bir projeleri vardır sanırım yakında görücez

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum her oyunda var onlardan ve bitmez de bu tür insanlar

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
TR sunucusunu acilen bırakman gerek!

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
West avrupa geçersen toxic kişilerden kurtulursun.

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka onlara yapıcak bişey yok ya banada geliyor adam gelip gelip ölüyor sonra lanede farmlarımı çalıyor instalock atıyor mid soraka yapıyor falan riot banlamazsa bu oyun biter benden söylemesi.

West avrupa geçersen toxic aptallardan kurtulursun.
Haklısın adamım

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
dereceli giriyorum adam trollüyor küfür ediyorum günahkar ben oluyorum çok sinirleniyorum her defasında..

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Riot bu tarz şeyler için önlem almaz hocam. Bu tarz insanlar sezon 5'ten beri var. Her yıl yok böyle yapacağız, yok şöyle yapacağız, yeni sistem getirdik artık cezalandırıyoruz vs diyorlar ama yapmıyorlar. Oyuncu kaybetmek istemiyorlar. Ban sistemi biraz, kafasına göre takılıyor. Senin 7 ceddine söver adam, ceza almaz. Sen ise 2 yıllık aradan sonra oyuna girersin "4ptal gibi oynama şu oyunu, beynini kullan az" yazarsın ve ban yersin. (Bunu yazıp ban yiyen benim bu arada :D / Tek cümlede perma ban... ) En basit yöntemi maalesef ki all mute yapacaksın. Başka çözümü yok. Ha bu arada şöyle bir yöntem de var kazanamıyorsan, kazananlara katıl ;) (İnanılmaz zevkli oluyor :D Karthus support, soraka adc filan :D) Gülmekten ağladığım oluyordu zamanında, tavsiye edilir. [Hiç trollemeyenler bunun zevkini hayal bile edemezler. Sırf troll için 10 tane filan hesabım vardı. 3 tanesi trollden, diğerleri scden banlanmıştı.]

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Riot bakmıyor bakmakta istermiyor bakmadığı sürece scripte dewamke

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
West avrupa geçersen toxic aptallardan kurtulursun.
bence aynıları orada da var bi kere oyunuma geldiler yabancı oyuncular trollediler
Post automatically merged:

Riot bu tarz şeyler için önlem almaz hocam. Bu tarz insanlar sezon 5'ten beri var. Her yıl yok böyle yapacağız, yok şöyle yapacağız, yeni sistem getirdik artık cezalandırıyoruz vs diyorlar ama yapmıyorlar. Oyuncu kaybetmek istemiyorlar. Ban sistemi biraz, kafasına göre takılıyor. Senin 7 ceddine söver adam, ceza almaz. Sen ise 2 yıllık aradan sonra oyuna girersin "4ptal gibi oynama şu oyunu, beynini kullan az" yazarsın ve ban yersin. (Bunu yazıp ban yiyen benim bu arada :D / Tek cümlede perma ban... ) En basit yöntemi maalesef ki all mute yapacaksın. Başka çözümü yok. Ha bu arada şöyle bir yöntem de var kazanamıyorsan, kazananlara katıl ;) (İnanılmaz zevkli oluyor :D Karthus support, soraka adc filan :D) Gülmekten ağladığım oluyordu zamanında, tavsiye edilir. [Hiç trollemeyenler bunun zevkini hayal bile edemezler. Sırf troll için 10 tane filan hesabım vardı. 3 tanesi trollden, diğerleri scden banlanmıştı.]
haklısın. trolleme sırası bizde :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...