- Yasaklandı
-
Banlı Üye
lol ünde üzerinde çalıştuğı farklı bir versiyon yani bölüm twiter üzeridnen paylaşmıştı bakmanı isterimURF gelecek mi diyen arkadaşlar, boşuna heyecanlanmadan benim gibi bekleyen kardeşlerim için URF gelmeyecek. Bir daha çok leş bir mod üzerinde duruyorlar, onu getireceklermiş. Emin ol, zevksizdir.
Ekli dosyayı görüntüle 91830
Ekli dosyayı görüntüle 91831
SSlerde yazıyor ya hocamneden gelmiyor sebebi nedir bilen var mı?
2x2 2x2 2x2 gibi garip bir modu tasarlayacaklar bu şubat paylaşımı riotun kendi support s.s.s sitesinde haziranda gelecek söylentisi var 12. yamalarına bakılırsa ocak haziran gibi gelmiş mayısta da geldiği oldu fakat bir umut 1 haziranda bir şok yapabilirler aradan 4 ay geçmiş yoğun istek var Riot'un URF'u getirmeme başlıca sebepleri bütün oyuncuların bu modu aşırı hevesle oynadığı için ve kendi yapımcıları da biliyor ki bu oyun modu geldiğinde insanlar dereceli sıralara çok girmiyor 2 3 el atıp sıkılıyoruz 3 4 ay bekliyoruz urfu bizim içinde garip ama Rito açısından böyle gelmeyecek demiyorum farklı bir mod üzerinde çalışıyorlar ama o gelecek mod urf kadar zevkli olmayacakneden gelmiyor sebebi nedir bilen var mı?
yenilikci olmaları güzelURF gelecek mi diyen arkadaşlar, boşuna heyecanlanmadan benim gibi bekleyen kardeşlerim için URF gelmeyecek. Bir daha çok leş bir mod üzerinde duruyorlar, onu getireceklermiş. Emin ol, zevksizdir.
Ekli dosyayı görüntüle 91830
Ekli dosyayı görüntüle 91831
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?