Çözüldü LoL'de yakınlaştırılan kamera uzaklaştırılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, benim mousemin orta kaydırma yeri bozuk olduğundan dolayı LoL'de oyundayken yanlıslıkla kamerayı yakınlastırdım mı tekrar uzaklastıramıyorum bozuk olduğu için ve bunu düzeltmek için oyundan çıkıp geri giriyorum. Bu da oyunda geri düşmeme neden oluyor. LoL ayarlarda baktım bu mousenin ortasındaki kaydıraca bir değişiklik yapabilir miyim diye ama bulamadım. Bilen yada bilgi sahibi arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim. Cidden 1 senedir hep böyle oynuyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
klavye ayarlarina iyi bir sekilde goz attiginda bulamadiysan buyuk bir ihtimalle yoktur yapacagin bir sey maalesef yok eger eski bir mausen varsa 2sini ayni anda takabilirsin

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ayarlardan yakınlaştırmaya başkıa bir tuş ata mesela + - gibi
yada sabit kameraya al uzaklığı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
NeatMouse diye bi program vardı zamanında klavyeyi mouse olarak kullanmanı saglıyor ınternetten bıraz arastırırsan faydalı seyler bulabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kanka yeni mouse almaktan başka çaren benimde eski moseumun ortası bozuktu yenisini almak zorunda kaldım lolde çok kanser ediyordu

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
1 senedir böyle oynayacağına kenara az bişey koyup yeni mouse alman daha mantıklı değil miydi eziyet çünkü bu :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga aklima yeni bir cozum geldi internette mouse tuslarini klavyeye atayan uygulamalar var bir tanesini bulup denersen yapabilirsin sanirsam

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 senedir böyle oynayacağına kenara az bişey koyup yeni mouse alman daha mantıklı değil miydi eziyet çünkü bu :D
ya aga hep aklımda zaten yarın bile gidip alırım ama işten dışarı cıkıcak vaktim olmuyor işten gelip 1 2 saat lol takılıp yatıyorum. zor geliyo yani kısacası gidip almak :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hocam mousenin bir programı varsa oradan scrollu farklı bir tuşa atayabilirsin veya yazılımla direk yapabilirsin tam mouse macro programında olur bende vardı bi ara bulabilirsem atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...