LoL'de yapay zeka yardımıyla ARAM'da hesap kasılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere şu anda günümüzde, geçim sıkıntısı fazlasıyla sorunken tatmin edici olmayan bir miktarda parayı hesabı 30 levele kasıp, satarak çıkarmaya çalışıyorum fakat bunu tüm gün oyun oynayarak yapmak gerçekten çok yorucu bir hâl alıyor ve aynı anda hesap kasarken başka getirisi olan şeylerle de ilgilenmek istiyorum. Bu sebeple birden aklıma yapay zeka yardımıyla LoL'de ARAM'da hesap kasabilir miyim düşüncesi geldi. YouTube'dan ve başka forumlarda bu konu hakkında bir şeyler gördüğüm için oyunda yapay zekayı klavye ya da mouse girişi olarak gösterip, yapay zekayı basit komutlarla oyunda karakterini AFK'ye düşmeden hareket ettirebilmenin bir yolunu aramaya başladım. Bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ya da bilgisi olacağını düşündüğünüz kişiyi konuya etiketleyebilir misiniz? Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Zaten otomatik 30 levela kasan hileler var hocam niye yapay zekayla uğrasıyorsunuz. Ama handmade kasılan hesaplardan daha az para ediyor, ban yeme olasılığı yüksek olduğu için

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yapabilirsin ama genellikle ban yedirtiyor bu yüzden almak istiyeceklerini sanmıyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
script tarzı birşeye ihtiyacın var rtx adlı scriptte auto follow özelliği mevcut kısaca karakterin takımından seçtiğin 1 kişiyi ya da random hepsini takip ediyor bunun gibi bir özellik yapabilirsen ya da src paylaşılmış scriptin offsettlerini güncellersen yapabilirisn bazı çarlar da otoskill atma gibi özellikler var misal o oyun örnek veriyorum veigar r ya da soraka r w gibi gibi src paylaşılmış bir scripti güncellemen gerek ancak o şekilde olur o deidiğin öbür türlü sıfırdan yazıcaksın

Üye
2 HİZMET YILI
Zaten otomatik 30 levela kasan hileler var hocam niye yapay zekayla uğrasıyorsunuz. Ama handmade kasılan hesaplardan daha az para ediyor, ban yeme olasılığı yüksek olduğu için

Sorunda burda işte amacım botted etiketi yemeden hesabı 30 a kasabilmek yapmak istediğim şeyi oyunun yapay zekayı hile olarak değil de klavye ya da mouse girişi olarak görmesi

ban

Yapabilirsin ama genellikle ban yedirtiyor bu yüzden almak istiyeceklerini sanmıyorum

Ban yedirteceğini düşündüğün şey sanırım bot programları benim söylediğim şey bot programı değil sadece basit click komutları yaptırabileceğim bir yapay zeka yardımı

script tarzı birşeye ihtiyacın var rtx adlı scriptte auto follow özelliği mevcut kısaca karakterin takımından seçtiğin 1 kişiyi ya da random hepsini takip ediyor bunun gibi bir özellik yapabilirsen ya da src paylaşılmış scriptin offsettlerini güncellersen yapabilirisn bazı çarlar da otoskill atma gibi özellikler var misal o oyun örnek veriyorum veigar r ya da soraka r w gibi gibi src paylaşılmış bir scripti güncellemen gerek ancak o şekilde olur o deidiğin öbür türlü sıfırdan yazıcaksın

Evet dediğin şey tam olarak aradığım şey fakat hile programı olarak yani sc değil de belirli aralıklarla sağa sola clickleyebilecek bir yardımcı. Ve evet istediğim şey için sıfırdan yazmam gerekiyor büyük ihtimalle fakat bu konuda bir kaynak bulunuyor mu internet üzerinde merak ediyorum çünkü kasacağım hesabın botted damgası beni çok yönlü bir şekilde olumsuz etkileyecek

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Olan bir şeyin üstüne koysan daha iyi olur. Şu an zaten afk bıraktırmayan arada skill sallayan botlar var.

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Eskiden çok rahattı belli scriptler ile yapılıyordu ama şuan çok zor belli etmeden script veya 3. parti yazılımlar ile hesap kasmak fazla zor. bunun için ücretsiz paylaşılmış scriptler ve 3. parti yazılımlar olduğundan da süpheliyim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
afk bot tarzı şeyler kolayca zaten yapılabilir ama ban yememek için bypass nasıl yapılabilir o konuda bilgim yok

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum bu konu hile programları ile kodlama dili ile mümkün olabilir
Ben yapay zekayı video,ses ve efektlerde falan kullanmama rağmen yapat zeka şuanda bile zirvede olsada o kadar gelişmiş bir alt yapıya sahip değil

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam aslında basit bir kod yazdıra bilirsin amaç şu olur oyuna girdiği zaman bir sağa belli zaman sonra sola tıklar bu en basit düşünce tabi bu geliştirilip oyun buldurup sürekli aynı hareketi ve menüdeyken maç aratmaya kadar gider tabi sadece yapay zeka ile olmaz

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Githubda hazır basit lol bot kaynak kodları var ordaki kodları editleyip orda kullanılan mouse veya klavye input kütüphaneleriye istediğin şeyi yapabilirsin fakat temel/orta c# bilgisine azda olsa sahip olman gerekiyor 0 kod bilgisiyle maalesef yapamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valorantda bot hesaplara ban dalgası oldu o yüzden fazla güvenli değil

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ban yeme ihtimalin var dikkatli olarak yapmalısın

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ben bot satın almıştım 30a kasmaması için 30 oldu rankede girmeye başaldım ama rankedde hile halan açmadım. 2 gün sonra ban yedim. yapmanı tavsiye etmem

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kasabğilirsin diye biliyorum yada biyeden lvl bot alabilirsin kankacım öyle daha kolay olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...