LoL'de Yasuo'ya karşı hangi şampiyon alınmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
jax al parçala vur kır geçir hoooop geri geldiimm :D

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Renekton ve Pant

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
  1. Annie: Annie's point-and-click stun (from her passive) can easily disable Yasuo, and her burst damage can rapidly take him down.
  2. Akali: Her mobility and high burst damage can match Yasuo's. She can also easily get around his wind wall with her abilities.
  3. Malzahar: Malzahar's ult can lock Yasuo down, completely nullifying his mobility. Furthermore, his spell shield can block Yasuo's tornado.
  4. Mordekaiser: His ability to isolate Yasuo in the Death Realm with his ult nullifies Yasuo's mobility, and his passive ability provides good sustained damage against him.
  5. Pantheon: Pantheon’s point-and-click stun and high early-game damage can put Yasuo behind from the start. He can also block Yasuo's Q with his E ability.
  6. Zed: Zed can easily poke Yasuo and keep him at a safe distance. In addition, his shadows can dodge Yasuo's tornadoes, and his ultimate can finish Yasuo if played correctly.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
karşı tarafta 3 veya 3ten fazla ad varsa malp alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben Fizz le çok rahat oynuyorum yasuo'ya karşı denk gelirse bi dene derim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Renekton, Jax, Pantheon, Malzahar, Rammus bu herolar Yasuoyu çoğu zaman zor durumda bırakıyor

Abi 5 yıldır beraber oynuyoruz daha denk gelmedim böyle bir şeye umarım ilerde olur xd
Ben Fizz le çok rahat oynuyorum yasuo'ya karşı denk gelirse bi dene derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Renekton, Jax, Pantheon, Malzahar, Rammus bu herolar Yasuoyu çoğu zaman zor durumda bırakıyor

Abi 5 yıldır beraber oynuyoruz daha denk gelmedim böyle bir şeye umarım ilerde olur xd
Sen görmemişsin demek ki ciddili fizz'le yasuo çok rahat eziliyor tabi çok uzun fight girmeyeceksin yoksa kaybedersin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Her karakter ile yasuoyu düşürebilirsin nasıl oynadığına bağlı tabii bazı karekterlere karşı ilk levellerda çok güçlü olabiliyor dikkatli oynamak lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yone iyi oluyo ben ne zaman alsam tokatlıyom
Post automatically merged:

Yone al yasuo ya karşı gayet güçlü
Post automatically merged:

Yone al yasuo ya karşı gayet güçlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...