bi soylenti var ama gerçek mi degilmi bende bilmiyorum beklicezyeni gelicek etkinlikler hakkında bilginiz var mı
nasıl bi söylenti hocambi soylenti var ama gerçek mi degilmi bende bilmiyorum beklicez
galiba nexus blitzle alakalı bir söylenti bende duymustum ondan bahsediyor olabilir (kalıcı olması ile alakalı)nasıl bi söylenti hocam
Maalesef onu kimse bilmiyor ama bazı teoriler var onlarında gerçek olduğunu zannetmiyorum.yeni gelicek etkinlikler hakkında bilginiz var mı
tamamadır kankaMaalesef onu kimse bilmiyor ama bazı teoriler var onlarında gerçek olduğunu zannetmiyorum.
bilmiyoruz knk bekliyecez haber verirleryeni gelicek etkinlikler hakkında bilginiz var mı
Kanalları takip edebilirsinyeni gelicek etkinlikler hakkında bilginiz var mı
space grow skinleri gelicek diğer yamada bir anda uzay serüveni etkinliği de gelir bakarsın mutlu oluruzUzay serüveni etkinliği keşke tekrardan gelse.
space grow skinleri gelicek diğer yamada bir anda uzay serüveni etkinliği de gelir bakarsın mutlu oluruz![]()
katılıyorum ya valla tam oynamadığım zamanlar efsane şeyler olmuş loldeUzay serüveni etkinliği keşke tekrardan gelse.