LoL'de yeni metada itemlerin değişmesiyle şampiyonlara etkisi oldu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
metayı hala tam çözebilen yok ama ilk item kraken rush cok op geliyor bana aşırı absürt bir dmg cıkıyor oyun başı ve ortası latede düşüyor itemin verimi deneyimlerime göre

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Adcler güçlü dostum. Tanklara da çok yaramış yeni itemler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adcler baya güçlendi ama büyücüler zayıfladı diye düşünüyorum. bu siteden istediğin karakter için meta builde bakabilirsin.
bu siteyi öneririm ayriyetten de jaxı bizzat denedim cok hoşuma gitti.Kayle,vayne,jinx gibi karakterler bunun antileri metada olacaktır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ADC'ler yeni metada çok güçlense de oyun hala tank metasında olduğu için itemlerin biraz daha gelişmesi lazım, yada tank itemlerin nerf yemesi lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bazı itemler değişti. Sizce herolar üzerinde etkisi oldu mu? Hangi herolar güçlü oldu? Örneğin orman, top lane vb. gibi koridorlarda.
kesinlikle oldu çoğu hero tekrardan metaya girdi örneğin; jhin,veigar,olaf,skarner v.b yeni metanın oturmasını beklemek lazım çünkü buildler sürekli olarak değişecek

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ADC'ler yeni metada çok güçlense de oyun hala tank metasında olduğu için itemlerin biraz daha gelişmesi lazım, yada tank itemlerin nerf yemesi lazım.
knk şuan tank diye bi kavram kalmadı oyunda herkes ap ad karma vuırmaya başladı bunun yanında assasinler çok güçlendi

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tankları siliyorlar az da olsa iyi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...