hemde nasıl katarina uçmuş çok güçlüBazı itemler değişti. Sizce herolar üzerinde etkisi oldu mu? Hangi herolar güçlü oldu? Örneğin orman, top lane vb. gibi koridorlarda.
hemde nasıl katarina uçmuş çok güçlüBazı itemler değişti. Sizce herolar üzerinde etkisi oldu mu? Hangi herolar güçlü oldu? Örneğin orman, top lane vb. gibi koridorlarda.
bu siteyi öneririm ayriyetten de jaxı bizzat denedim cok hoşuma gitti.Kayle,vayne,jinx gibi karakterler bunun antileri metada olacaktır.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapadcler baya güçlendi ama büyücüler zayıfladı diye düşünüyorum. bu siteden istediğin karakter için meta builde bakabilirsin.
olmaz mı kral oyun bambaşka bişe olduBazı itemler değişti. Sizce herolar üzerinde etkisi oldu mu? Hangi herolar güçlü oldu? Örneğin orman, top lane vb. gibi koridorlarda.
kesinlikle oldu çoğu hero tekrardan metaya girdi örneğin; jhin,veigar,olaf,skarner v.b yeni metanın oturmasını beklemek lazım çünkü buildler sürekli olarak değişecekBazı itemler değişti. Sizce herolar üzerinde etkisi oldu mu? Hangi herolar güçlü oldu? Örneğin orman, top lane vb. gibi koridorlarda.
knk şuan tank diye bi kavram kalmadı oyunda herkes ap ad karma vuırmaya başladı bunun yanında assasinler çok güçlendiADC'ler yeni metada çok güçlense de oyun hala tank metasında olduğu için itemlerin biraz daha gelişmesi lazım, yada tank itemlerin nerf yemesi lazım.
birkaç gün yeni buildleri denemek şart oldu artık baya da zevklibu siteyi öneririm ayriyetten de jaxı bizzat denedim cok hoşuma gitti.Kayle,vayne,jinx gibi karakterler bunun antileri metada olacaktır.