Loldeki en iyi f/p script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
helal olsun hayatım değişti artık kolayca rank atlayabiliyorum tşkler <3

o yes bro çok kaliteli

çok füzzel öçok beğendim

aman tanrım çok güzel kanziii

Welcome the HackField
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sitedeki sc iyi fazla abartmadan oynarsan iş görür

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Wsreborn ile ne farkı var ki?
wsreborn başlı başına evade'de zortluyor predictionları da aynı şekilde gerikalmış durumda ve topluluk desteği yok isteyen biri sc yazamaz stokta ne varsa eldeki mal kullanımı zorunlu bak kendim normalde plat elmas arası inişli çıkışlı oynayan biriyim uzun süredir ama wsreborn ile gördüğüm max lig elmas 1'ken rtxpowerla gme hem hesap boosltarına giriyorum hem hesap kasıp kasıp satıyorum totalde 7 hesabı unranked olarak satın alıp gm yaptım toplamda 2'si ban yedi 30 lvl unrank hesapta bu çko büyük bir başarı aynı zamanda ud ve sağlam predictionları var hem kaynaklarını paylaştıkları için topluluk sc geliştirebiliyor sc durmuytor toir gibi wsreborn gibi hem istersen lua olarak bile yazabiliyorsun sc 'yi sırf zorunlu olarak kendi doc ve sdk'larına mecbur bırakmıyor yine bakıyorsun tabi ama lua ile daha özgür iş yapabiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
para ile almak istiyorsan bgx rtx alabilirsin onun dışında cebimden para çıkmasnı diye düşünüyorsan bu sitedeki wsrebornu kullanabiliirsin ben kullanıyorum gayet memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...