LoLdeki Genel Bütün Scler Adına Bir Şikayetim Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar eskiden lol'de sc açar sadece ashe ile bile plata çıkmam 3 günü geçmezdi şimdi sc ile oynuyorum (piyasadaki en pahalı paralı scyide denedim ) bu sitedeki ücretsizi zaten genel olarak kullanıyorum hiçbir şekilde lig kasamıyorum ya ölümsüz cholar geliyor yada dariuslar geliyor lanede eziliyorum scler mi kötü şimdiki benmi oynamayı unuttum scsiz ligim elmas 4 oyun bilgimde baya yüksek olmasına rağmen sc ile 1 aydır golddan çıkamıyorum çok ciddi oynuyorum solomuz gidiyor 0-13 eziliyor lanede hangi itemi alırsam alıyım solodaki cho yada dariuslar ölmüyor gelip tek atıyor nasıl birşey anlamadım sanırım lolü bırakma zamanı geldi çok aşırı sağlam gerçekten kullanırken hile kullanıyorum diye zevkine vardırcak bir hilesi çıkana kadar

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bana göre, League of Legends'in tryhard zamanları bitti. Çok ciddi oynadığında, gerçekten iyi oynayamaz hale geliyorsun. Eğlenmek için gir, çık eğer bundan maddi gelirin yoksa.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bazı şampiyonlara karsı Sc çaresiz kalıyor adamın banada denk geldi bi cho gath adamın üstünde çelik yürek var feedlenmiş bi şekilde karsına geliyor sen o adamın q sünü dodgeliyorsun ama itemi sayesinde düz vurusu ile direk % 70 canını alıyor yada aynı şekilde ghost basmş feed bi mundoyu düşün sen onun q lerden istedigin kadar kaç sc ile hiç farketmiyor hard tank bi karakter olsun sendede sc li feed bir adc ne olursa olsun yani geliyo sana tek atıyor ve gidiyo

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bro senin yine iyi weste elo helldeyim silver çıkamıyorum bir türlü :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
League of Legends artık eskisi kadar mekanik üzerine olan bir oyun değil. Scriptlerinde genel olarak yardımcı olduğu şey mekanik. Şuan mekanikten çok metaya odaklanmak lazım. Her heronun bir counter playi var. Sen konuda Cho'Gath'ı örnek vermişsin. Cho HP Stackleyen bir şampiyon. Cho gördüğünde Vayne almanı tavsiye ederim. Gerçek hasar pasifi sayesinde rahat bir şekilde tankları eritebilirsin.

Father Of The Turks
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Evet gerçekten çok doğru sc li sc siz gene kaybediyorum gene taşıyamıyorum ne yapsak olmuyor

Sad Sponge Bob GIF by SpongeBob SquarePants

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Nerde o eski zaman tryhard zamanlar Şimdi adam dk 10 da 3 kere ölüp baseye geçip afk bekliyor bundan kaynaklı lig kasmak zor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Scriptle bir alakası yok hocam bazen kazanılamayabiliyor yapacak bir şey yok maçlarımıza gerçekten çok kötü adamları eşleştiriyorlar o yüzden devam edeceksin her seferinde

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
West scrıptle gumusten cıkamıyorum bende adamlar smurf gelıyor kafayı yemek uzereyım bende senı cok ıyı anladım

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
indirme için izin yok bunu nasıl çözebilirrim

E6 36 Yeraltı yerimiz sokaklar
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eskiden daha kolaydı artık heronun counter playi olduğu için sc olsa bile oyun içinde etkili olamayabiliyorsun hem mekanik oyundan çok biraz daha meta ağırlıklı oldu

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
artık zor eğer full hileli bir takım bulamazsan çok zorlanırsın takımındaki herkes sc kullanmalı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Meta herosu picklemen lazım ama o da sıkıcı bir şey

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
meta hero picklersen belkide sen bilirsin canımm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aslında bir şey demek zor her zaman en iyi şekilde hatasız oynasanda kaybedilebiliyor ama önlemenin yolu yok değil karşındaki botu sc ile 3 4 gibi ölüm sayılarına ulaştıklarında sizin takımdaki feedleyen kişi ile koridor deşikliği yapılabilir aynı zamanda gang atabilir çarlar tercih edilebilir adc de bunun en iyi örneği twitch ve zaman zaman koridorda kaybettiğini yazmışsın bunun büyük ihtimalle nedeni bot lane koridoruna tek başına oynamak olabilir bir pre bulursan kesinlikle kolaylıkla rank atlayabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
aga altta zeri ile oynayabilirsin sc ile mükemmel oluyor adc main confiigini kullanıyorum mükemmel config darius la cho lar tek yiyor benden her el takımımı taşıyorum bide 5 li arkadaş grubu girebilirsin bunu önlemek için

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben bu yüzden mundo oynuyordum :D ghost bas adc'ye koş çelik yürekle en az %50 vur vb çok kolay sc ctliyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...