arkadaşlar eskiden lol'de sc açar sadece ashe ile bile plata çıkmam 3 günü geçmezdi şimdi sc ile oynuyorum (piyasadaki en pahalı paralı scyide denedim ) bu sitedeki ücretsizi zaten genel olarak kullanıyorum hiçbir şekilde lig kasamıyorum ya ölümsüz cholar geliyor yada dariuslar geliyor lanede eziliyorum scler mi kötü şimdiki benmi oynamayı unuttum scsiz ligim elmas 4 oyun bilgimde baya yüksek olmasına rağmen sc ile 1 aydır golddan çıkamıyorum çok ciddi oynuyorum solomuz gidiyor 0-13 eziliyor lanede hangi itemi alırsam alıyım solodaki cho yada dariuslar ölmüyor gelip tek atıyor nasıl birşey anlamadım sanırım lolü bırakma zamanı geldi çok aşırı sağlam gerçekten kullanırken hile kullanıyorum diye zevkine vardırcak bir hilesi çıkana kadar
Bana göre, League of Legends'in tryhard zamanları bitti. Çok ciddi oynadığında, gerçekten iyi oynayamaz hale geliyorsun. Eğlenmek için gir, çık eğer bundan maddi gelirin yoksa.
Bazı şampiyonlara karsı Sc çaresiz kalıyor adamın banada denk geldi bi cho gath adamın üstünde çelik yürek var feedlenmiş bi şekilde karsına geliyor sen o adamın q sünü dodgeliyorsun ama itemi sayesinde düz vurusu ile direk % 70 canını alıyor yada aynı şekilde ghost basmş feed bi mundoyu düşün sen onun q lerden istedigin kadar kaç sc ile hiç farketmiyor hard tank bi karakter olsun sendede sc li feed bir adc ne olursa olsun yani geliyo sana tek atıyor ve gidiyo
League of Legends artık eskisi kadar mekanik üzerine olan bir oyun değil. Scriptlerinde genel olarak yardımcı olduğu şey mekanik. Şuan mekanikten çok metaya odaklanmak lazım. Her heronun bir counter playi var. Sen konuda Cho'Gath'ı örnek vermişsin. Cho HP Stackleyen bir şampiyon. Cho gördüğünde Vayne almanı tavsiye ederim. Gerçek hasar pasifi sayesinde rahat bir şekilde tankları eritebilirsin.
Scriptle bir alakası yok hocam bazen kazanılamayabiliyor yapacak bir şey yok maçlarımıza gerçekten çok kötü adamları eşleştiriyorlar o yüzden devam edeceksin her seferinde
Eskiden daha kolaydı artık heronun counter playi olduğu için sc olsa bile oyun içinde etkili olamayabiliyorsun hem mekanik oyundan çok biraz daha meta ağırlıklı oldu
aslında bir şey demek zor her zaman en iyi şekilde hatasız oynasanda kaybedilebiliyor ama önlemenin yolu yok değil karşındaki botu sc ile 3 4 gibi ölüm sayılarına ulaştıklarında sizin takımdaki feedleyen kişi ile koridor deşikliği yapılabilir aynı zamanda gang atabilir çarlar tercih edilebilir adc de bunun en iyi örneği twitch ve zaman zaman koridorda kaybettiğini yazmışsın bunun büyük ihtimalle nedeni bot lane koridoruna tek başına oynamak olabilir bir pre bulursan kesinlikle kolaylıkla rank atlayabilirsin.
aga altta zeri ile oynayabilirsin sc ile mükemmel oluyor adc main confiigini kullanıyorum mükemmel config darius la cho lar tek yiyor benden her el takımımı taşıyorum bide 5 li arkadaş grubu girebilirsin bunu önlemek için