Çözüldü Loldeki kurulum hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hextech perair tool denedim olmadı teamfight girebiliyorum derecli sıralı maç ve aram girilmiyor oyuna girmeden atıyor sistem özelikelrimde yeterli oluyor

daha önceden başlık açtım yardımcı oldular ama çözülmedi halde kapatılar o yüzden bidaha açma gereginde bulundumm

Çözüm
Verdiğim dosyayı indirip, aşağıda belirttiğim yönergelere göre degiştirin
Bu ayarlar lol ön yükleme sorunu yaşayan kişiler için minimum sistem gereksinimleri göze alınarak oluşturulmuştur.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Dosyaları bir klasöre çıkar.
League of Legends hesabına giriş yap.
“Config” klasörünü aç (varsayılan konum: C:\Riot Games\League of Legends\Config)game.cfg ve PersistedSettings.json dosyalarını seç ve “Config” klasörünün içine sürükleyip bırak.
Eğer dosyalardan herhangi birinin zaten mevcut olduğu uyarısını alırsan, dosyayı kopyalamayı ve mevcut olanı değiştirmeyi seç. Eğer bu uyarıyı almazsan, adımları takip etmeyi sürdür.
Özel bir oyun oluştur.
Oyunun, en düşük yapılandırma ayarlarında...
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Verdiğim dosyayı indirip, aşağıda belirttiğim yönergelere göre degiştirin
Bu ayarlar lol ön yükleme sorunu yaşayan kişiler için minimum sistem gereksinimleri göze alınarak oluşturulmuştur.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Dosyaları bir klasöre çıkar.
League of Legends hesabına giriş yap.
“Config” klasörünü aç (varsayılan konum: C:\Riot Games\League of Legends\Config)game.cfg ve PersistedSettings.json dosyalarını seç ve “Config” klasörünün içine sürükleyip bırak.
Eğer dosyalardan herhangi birinin zaten mevcut olduğu uyarısını alırsan, dosyayı kopyalamayı ve mevcut olanı değiştirmeyi seç. Eğer bu uyarıyı almazsan, adımları takip etmeyi sürdür.
Özel bir oyun oluştur.
Oyunun, en düşük yapılandırma ayarlarında çalışıyor olmalı.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dediğin sorunu yaşamıstım hatta format bile kurtarmamıştı

ben vpn ile çözmüştüm (biliyorum saçma geliyor ama)

tft girebiliyordum fakat normal lolde OYNA butonuna bile tıklıyamıyordum. vpn sonrası girebilmeye başladım ( o zamanlar sc falanda kullanmıyordum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...