LoL'deki Pentanızı anlatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bugun sizlerden loldeki ilk pentanızı anlatmanızı istiyorum öyle bi anlatınki aklımızda o sahne yaşasın adım adım pentayı tam nerden atmaya başladınınızı yada nerde bitirdiyinize kadar
yada videosunu buraya atabiliyosanız atın ama önerim anlatmanızdadır anı düşünüp zihnimizi genişletelim.

Öncelikle ben :)
Benim ilk pentam jax la idi jax maindim 250k jaxsım vardı lole başlıyalı 3 ay olmuştu bizimkiler baronu alyıodu o sırada ben full can calma itemleri cekmiştim aşırı güzel bi an yakaldım biz üst tarafyaydık rakip alt ta rakip maviden kurtların orda giderken ilk rakip zedi tokatladım sonra heim bna full skil attı ama e ve r acıktı az hasarla onuda atlattım ve tepesine cıkıp slap slap tokat attım ardından rakip jax kasmadıgı icin onuda döwdüm sonra rakp kayn kulenin altında duruyodu midden 2 kule acıktı sadedce kule altı yapıp can cala cala tokatladım onu yasuo tam da o vakit yaklaştı kacsaydı penta gg idi ama alabilceyini sandı o kuleye gelmeden yanına gelmiştim 2 kule arasında onla dalaştık canımı yarıya indi ama onu ucu ucuna hakladım ve bu benim ilk pentamdı ve mütişti aslında sadece qwer spamladım kolaydı wp can calma itemleri

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sezon 3 te aatrox değişmeden önce full saldrı hızı ve can çalmayla bir çok penta atmıştım lolden bayağı zevk aldığım zamanlardı

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İlk pentam katarinayla attım sıradan bir gündü freden kasmistim bizim takım baronu alıp olmuslerdi ben ölüydüm sonra az canlı rakip takım maçı bitirmeye çalıştı bende free aldım 4 kişiyi anam birde ne göreyim calida base atan ezreal da yokettikten sonra bı baktım beşte beş yazısı hatırlıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vayne oynarken 2/3/6 yuumi var içimde 6 kill almış yuumi hajajajzjwj neyse sonra team fight çıktı bende biraz beleşcilik yapiyim dedim bütün hasarı yuumi vurdu ben kestim Vayne olmama rağmen hasar vuramıyodum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Rammus var bende bana vura vura 2 kişi kendini kesti kalan 3 kişiyi ben kestim

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bilgisayarım çok kotu iken lol'u kotu oynayıp fps e de suç atıyodum biraz. o aralar 30 k katayım mainlemeye başlamışım arkadaşlarda iken pc geldi windows falan kurduk onlar pc falan almaya çalışıyo 4 saat sonunda beraber bir maç girdik maçta çok iyi oynayıp sırayla adamları keserek penta atmıştım (tek başıma) onlarda harbiden fps yüzünden falan demişti o gün çok gururlu hissetmiştim

Üye
4 HİZMET YILI
5 arkadaş dereceli atıyorduk bi taraftan dc de konuşuyoruz birisi penta atamazsın dedi bana bende de master var penta herosu zaten o lafın üstüne iki kere penta attım G*t ettim ayıptır söylemesi

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
knk kısaca ilk herom olan master aldım sonra R açıp şağtık bıraktım
onun haricinde yorick le aldım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Penta değilde 4 de 4 atmıştım kartush ultisi ile

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hangisini anlatsam bilemedim ki ama şu aaralar pentamı salmıyorlar ya kaçıyolar yada çalıyolar

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
LOL'de yaptığım ilk PENTAKILL'im, oyunun en başındaydı x)

Yone oynuyordum ve ortada PENTAKILL var :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yasuo ultisini 5 kişiye tutturup kastığım maçta ilk pentamı atmıştım

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İlk pentam teemo ile olmuştu 4 kil mantara kalmıştı diğerini de takım salmıştı penta atayım diye :D

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çimde yamyam gibi bekliyoruz takım amumu malp var R combosu yaptılar bende ori oynuyordum topu malpa verdim o R attıktan sonra ben attım, finalde tertemiz free penta amam on numara combo çektik.d

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bak şimdi urf dönemine denk geldi ilk pentam. Bir aatrox düşün full crit ama draktar(umarım doğru yazmışımdır) buildli her neyse üstümde de yuumi vardı. Bu arada rünüm yırtıcıydı. Açtım yırtıcıydı rakip basenin duvarlarının ordan ve inhinin orda duran jinxi tekledim düz vuruş ile. Daha sonra aynı senaryoyu diğer şampiyonlara yaşatarak ilk pentamı atmış oldum baya eğlenceliydi :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ilk pentam yasuo ile muhteşemdi yaa ahahah efsaneydi 1 hortumla 5 kişi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yasuo oynuyordum karşı lanede pingli İrelıa vardı gelip gelip ölüyordu kasıldım tekledim herkesi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sezan 2 de katarina ile penta atmistim o zamanlar tabi w sunu kendiniz basiyordunuz daha kolaydi oynamasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...