Lolden nasıl para kazanabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar bu işi daha önce yapan para kazanan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Merak ettiğim şu lolden fresh hesap alıp dia 4 boostlayıp satsam her gün 1 tane hesap olacak şekilde iyi para kazanır mıyım ve hesapları nereden ne şekilde satabilirim hiçbir bilgim yok detaylı bilgi verecek arkadaş olursa çok makbule olur şimdiden teşekkür
Bot hesaplarla kasılan hesapları satın alıp kasmanı tavsiye etmem.Kasarken bile ban yeme ihtimalin var.Satma ihtimalin varsa Script işine de girme derim.Ama adamların hesapları elo hell de olur kasması zor olur diyorsan da sattığın hesabın ban yeme ihtimali ola bileceği için sorumluluk almaman gerekiyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kanka script ile kasacaksan ban yerse adam seni şikayet edebilir o yüzden scriptsiz kas eğer scriptsiz kasarsan günde 50 100 lira anca kazanırsın çok getirisi olmaz

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Hesap kasıp satabilirsin, özellikle EUW hesapları iyi paralara gidiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
piyasa eskisi gibi değil tekstilde çalıs daha iyi kazanırsın hocam

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben yapıyorum bu işi şuanda devamda ediyorum elimde 20 tane fresh hesap var, her birini eu West te plat yapip 20 eurodan satıyorum 2 günümü almıyor ben böyle para kazaniyorum

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kendim yapmış hala yapıyor olan biri olarak +100 başarılı satış işlemim var bir sitede.
Önerim şudur 50 60 tllik fresh hesaplar alıyorum
10 maç win alıp aldığı küme edeceği değer kadar satıyorum günde 1 hesap değil de haftada 4 tane satıyorum
cebime haftalık 500 600 küsür para geçiyor özelden yardımcı olabilirim.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bu işi daha önce yapan para kazanan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Merak ettiğim şu lolden fresh hesap alıp dia 4 boostlayıp satsam her gün 1 tane hesap olacak şekilde iyi para kazanır mıyım ve hesapları nereden ne şekilde satabilirim hiçbir bilgim yok detaylı bilgi verecek arkadaş olursa çok makbule olur şimdiden teşekkür ederim.
hocam 30 lv hesap yapıp satabilirsin istemsatışda yada başka sitelerde 3 5 demeden kazanırsın

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lolde direkt oyun icinde para kazanmanın bir yolu olmadığı için eğer yeterince iyi oynuyorsan elo boost yapabilirsin. elo boost yapacaksan pre ile girmeni oneriyorum. onun dışında en fazla içerik üreticisi olursun o da tutmadikca zor is

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
lolden para kazanmakla uğraşma psikolojin bozulur deli olursun

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kendim yapmış hala yapıyor olan biri olarak +100 başarılı satış işlemim var bir sitede.
10 maç win alıp aldığı küme edeceği değer kadar satıyorum günde 1 hesap değil de haftada 4 tane satıyorum
discord varmı dostum
Post automatically merged:

çıkabileceğin max lig ne script ile dostum bunu söyler misin
dia 1

hocam 30 lv hesap yapıp satabilirsin istemsatışda yada başka sitelerde 3 5 demeden kazanırsın
hocam 30 level kasmak zulüm gibi bişey olsa gerek bunun için sitede bot var mı

fresh accountlar ban yediğinde adam sana hesap sorar boşuna fress acc alıp boost yapma yaparsan ban yemeyecek düzgün kasılmış bir hesap ile yap boostunu .
kanka şu ana kadar kendim dahil olmak üzere 6 7 fresh hesap kullandım 30 level unranked botla kasılmış hemde 1 tanesinde bile ban yemedim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
discord varmı dostum

dia 1

hocam 30 level kasmak zulüm gibi bişey olsa gerek bunun için sitede bot var mı
Şimdi hesapları birer birer kasmana gerek yok yüksek ranklara ilk 10 maçı güzel winleyip at koy siteye sat bir sürü hesap gider sürümden kazanırsın ha bir de güzel bir mmr yakalamak için fresh accountları aldığın zaman 4-5 maç güzel kda'larla maç winle ama win olacak kda da güzel o şekilde daha yüksek ligden başlatır itemsatış, gamesatış, gamemarkt tarzı sitelerde de satabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Şimdi hesapları birer birer kasmana gerek yok yüksek ranklara ilk 10 maçı güzel winleyip at koy siteye sat bir sürü hesap gider sürümden kazanırsın ha bir de güzel bir mmr yakalamak için fresh accountları aldığın zaman 4-5 maç güzel kda'larla maç winle ama win olacak kda da güzel o şekilde daha yüksek ligden başlatır itemsatış, gamesatış, gamemarkt tarzı sitelerde de satabilirsin
Dostum öncelikle sitede boş yorum atmayan sağlam adamlardansın ne zaman lol ile ilgili bişey görsem yararlı tecrübe ettiğin bilgileri veriyorsun bunun için çok teşekkür ederim onun dışında ilk 10 maçını attığım 10 win kastığım bi çarı kaç tl den satmam gerekiyor fiyatları bilmiyorum bakıcam ama böyle hesapların başlıklarına ne yazıp satıyorlar onuda bilmiyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum öncelikle sitede boş yorum atmayan sağlam adamlardansın ne zaman lol ile ilgili bişey görsem yararlı tecrübe ettiğin bilgileri veriyorsun bunun için çok teşekkür ederim onun dışında ilk 10 maçını attığım 10 win kastığım bi çarı kaç tl den satmam gerekiyor fiyatları bilmiyorum bakıcam ama böyle hesapların başlıklarına ne yazıp satıyorlar onuda bilmiyorum
Güzel yorumun için teşekkürler dostum insanların yararlanması açısından elimden geldiğince kendi tecrübe ettiğim doğru bilgileri paylaşmaya çalışıyorum normal fresh acc mesela 25 liraya satılıyorsa sen de koy 70-80 liraya örnek veriyorum onun dışında başlık olarak diğerleri ne tarz koyuyorlarsa sen de o şekil bir şey yapabilirsin biraz zaman geçti satmadığım için yanlış bir şey de söylemek istemiyorum bu şekilde yani kral hayırlı satışlar dilerim

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Öncelikle 1. olarak 1 günde Diamond elo çıkaramassın. Minimum 1 hafta de ona. 2. olarakta harcadığın zamana değmez kazanacağın para. Fresh hesap satacaksın sonuçta ederi 50-100tllik hesap.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Satış yaptığın hesap Ban yedimi acaba ban yediyse bu seni etkiledimi ? Etkiledise bunla nasıl başa çıkıyosun?Cevaplarsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...