Üye
yasal değil ama rank kasarak yapabilirsin
Bot hesaplarla kasılan hesapları satın alıp kasmanı tavsiye etmem.Kasarken bile ban yeme ihtimalin var.Satma ihtimalin varsa Script işine de girme derim.Ama adamların hesapları elo hell de olur kasması zor olur diyorsan da sattığın hesabın ban yeme ihtimali ola bileceği için sorumluluk almaman gerekiyoarkadaşlar bu işi daha önce yapan para kazanan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Merak ettiğim şu lolden fresh hesap alıp dia 4 boostlayıp satsam her gün 1 tane hesap olacak şekilde iyi para kazanır mıyım ve hesapları nereden ne şekilde satabilirim hiçbir bilgim yok detaylı bilgi verecek arkadaş olursa çok makbule olur şimdiden teşekkür
hocam 30 lv hesap yapıp satabilirsin istemsatışda yada başka sitelerde 3 5 demeden kazanırsınarkadaşlar bu işi daha önce yapan para kazanan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Merak ettiğim şu lolden fresh hesap alıp dia 4 boostlayıp satsam her gün 1 tane hesap olacak şekilde iyi para kazanır mıyım ve hesapları nereden ne şekilde satabilirim hiçbir bilgim yok detaylı bilgi verecek arkadaş olursa çok makbule olur şimdiden teşekkür ederim.
elo boost zor usta ama deneyebilirsinelooboost yapabilirsin.
sanırım haklısın dostumlolden para kazanmakla uğraşma psikolojin bozulur deli olursun
discord varmı dostumKendim yapmış hala yapıyor olan biri olarak +100 başarılı satış işlemim var bir sitede.
Önerim şudur 50 60 tllik fresh hesaplar alıyorum
10 maç win alıp aldığı küme edeceği değer kadar satıyorum günde 1 hesap değil de haftada 4 tane satıyorum
cebime haftalık 500 600 küsür para geçiyor özelden yardımcı olabilirim.
dia 1çıkabileceğin max lig ne script ile dostum bunu söyler misin
hocam 30 level kasmak zulüm gibi bişey olsa gerek bunun için sitede bot var mıhocam 30 lv hesap yapıp satabilirsin istemsatışda yada başka sitelerde 3 5 demeden kazanırsın
kanka şu ana kadar kendim dahil olmak üzere 6 7 fresh hesap kullandım 30 level unranked botla kasılmış hemde 1 tanesinde bile ban yemedimfresh accountlar ban yediğinde adam sana hesap sorar boşuna fress acc alıp boost yapma yaparsan ban yemeyecek düzgün kasılmış bir hesap ile yap boostunu .
Şimdi hesapları birer birer kasmana gerek yok yüksek ranklara ilk 10 maçı güzel winleyip at koy siteye sat bir sürü hesap gider sürümden kazanırsın ha bir de güzel bir mmr yakalamak için fresh accountları aldığın zaman 4-5 maç güzel kda'larla maç winle ama win olacak kda da güzel o şekilde daha yüksek ligden başlatır itemsatış, gamesatış, gamemarkt tarzı sitelerde de satabilirsindiscord varmı dostum
Post automatically merged:
dia 1
Post automatically merged:
hocam 30 level kasmak zulüm gibi bişey olsa gerek bunun için sitede bot var mı
Dostum öncelikle sitede boş yorum atmayan sağlam adamlardansın ne zaman lol ile ilgili bişey görsem yararlı tecrübe ettiğin bilgileri veriyorsun bunun için çok teşekkür ederim onun dışında ilk 10 maçını attığım 10 win kastığım bi çarı kaç tl den satmam gerekiyor fiyatları bilmiyorum bakıcam ama böyle hesapların başlıklarına ne yazıp satıyorlar onuda bilmiyorumŞimdi hesapları birer birer kasmana gerek yok yüksek ranklara ilk 10 maçı güzel winleyip at koy siteye sat bir sürü hesap gider sürümden kazanırsın ha bir de güzel bir mmr yakalamak için fresh accountları aldığın zaman 4-5 maç güzel kda'larla maç winle ama win olacak kda da güzel o şekilde daha yüksek ligden başlatır itemsatış, gamesatış, gamemarkt tarzı sitelerde de satabilirsin
Güzel yorumun için teşekkürler dostum insanların yararlanması açısından elimden geldiğince kendi tecrübe ettiğim doğru bilgileri paylaşmaya çalışıyorum normal fresh acc mesela 25 liraya satılıyorsa sen de koy 70-80 liraya örnek veriyorum onun dışında başlık olarak diğerleri ne tarz koyuyorlarsa sen de o şekil bir şey yapabilirsin biraz zaman geçti satmadığım için yanlış bir şey de söylemek istemiyorum bu şekilde yani kral hayırlı satışlar dilerimDostum öncelikle sitede boş yorum atmayan sağlam adamlardansın ne zaman lol ile ilgili bişey görsem yararlı tecrübe ettiğin bilgileri veriyorsun bunun için çok teşekkür ederim onun dışında ilk 10 maçını attığım 10 win kastığım bi çarı kaç tl den satmam gerekiyor fiyatları bilmiyorum bakıcam ama böyle hesapların başlıklarına ne yazıp satıyorlar onuda bilmiyorum
Scriptle mi kasıyorsun peki dostum ?ben mastera kasıp satıyorum kastıgım hesabın leveline bağlı olarak fiyat giriyorum
ama hesap 30 60 arası ise 1kya falan koyuyorum
yüksek levelse fiyat 1k 2k arası oluyo
Demir 4 hesapları niye 30 dolara alıyorlar onu anlamadım dostumDemir 4 hesabı niye alıyolar ki
Satış yaptığın hesap Ban yedimi acaba ban yediyse bu seni etkiledimi ? Etkiledise bunla nasıl başa çıkıyosun?Cevaplarsan sevinirimKendim yapmış hala yapıyor olan biri olarak +100 başarılı satış işlemim var bir sitede.
Önerim şudur 50 60 tllik fresh hesaplar alıyorum
10 maç win alıp aldığı küme edeceği değer kadar satıyorum günde 1 hesap değil de haftada 4 tane satıyorum
cebime haftalık 500 600 küsür para geçiyor özelden yardımcı olabilirim.