giriyorum benim yasli kurtum ban mi yedi simdiMerhaba hesabınız uzaklaştırılmış lol'ün 2 veya 3 yamasında bu şekilde ticket atarak öğrenebilirsiniz sürelimi veya süresizmi banlandığınızı ( başka hesaba giriyorsanız o hesap %100 banlanmıştır ) bilginize
evet banlanmıssın geçmiş olsungiriyorum benim yasli kurtum ban mi yedi simdi
dun gece vallaha bi dinsiz ile kufurlestik sabahi ban yedik ulan benim yasli kurtm lazyde banlanmadi aman allah bunda banlamaz ticket atimda ne diye ticket acayim bani nasil ogrenirim kufur yada hile?evet banlanmıssın geçmiş olsunhile ile oynadıysan zaten süresiz yemissindir eğer küfür vs ise onuda artık ticket atıp öğrenmen gerekecek
e posta atıyolar nedenini söylüyorlar sanadun gece vallaha bi dinsiz ile kufurlestik sabahi ban yedik ulan benim yasli kurtm lazyde banlanmadi aman allah bunda banlamaz ticket atimda ne diye ticket acayim bani nasil ogrenirim kufur yada hile?Ekli dosyayı görüntüle 72543
hesap e postasi bende degil ki nasil ogrenirime posta atıyolar nedenini söylüyorlar sana
hmm ozaman bilemiyorum maalesefhesap e postasi bende degil ki nasil ogrenirim
ticket atim ama yanlis yere galiba 7 saat oldu be adam cevap ne zaman verirler acabahmm ozaman bilemiyorum maalesef
2 gün içindeticket atim ama yanlis yere galiba 7 saat oldu be adam cevap ne zaman verirler acaba
hileden kac kez yedim hesap askiya alindi demiyor knkküfür olunca belli oluyor küfürden olduğunu hileden yemişsin
hileden yemişsindir eminim bana da bazen boyle oluyodu yani öğrenrsin bir kaç günehileden kac kez yedim hesap askiya alindi demiyor knk