LoL'e Özel AFK Kalmama Macro Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Crackli uygulama kullanmak istemeyenler için LoL'e özel macro yapmayı planlıyorum. (AFK kalmanız gerektiğinde kullanılması içindir macro neticede tek vasfı yürümek)
Mantığı ise mousenizin yerini 7 saniyede bir değiştirerek sağ click yapmaktır,sizce başka ne eklenmeli ? Bu arada aynı mantığı minecraft içinde yapıcağım(Yakında).
"Bunu kullanmaya ne gerek var? Bunun yerine macro programı kurarız."diyenler için ise şunu demek istiyorum bunu hobi + kendimi geliştirmek için yapıyorum,crackli yazılımlara güvenmeyenler veya binbir türlü r3klam ile mücadele etmek istemeyenler bunu yakın zamanda indirebilir,program hazır halde sadece eksik var gibi hissediyorum eklenmesi gereken şeyler hakkında tavsiye verirseniz çok mutlu olurum <3
1609070171690.png

Son düzenleme:
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
herhangi bir ban riski var mı ve aramda çalıştırabilir miyiz

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
herhangi bir ban riski var mı ve aramda çalıştırabilir miyiz
Mid lane seçerseniz çalışır,ban riski hakkında pek bir fikrim yok neticede mousenizin yerini değiştirerek işlem yapmakta,ayrıca bunun tek vasfı ölmek bile diyebiliriz herhangi bir tanımlama yapmadığım için otomatik olarak kulelerin yanına gidicek ve ölecektir.
Post automatically merged:

bence güzel olmuş böyle sade ve güzel
Peki eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz farklı bir özellik var mı aklınızda?

Üye
5 HİZMET YILI
Bence Çok Güzel Olur Hem Kendini Geliştirirsin Hemde İnsanlara Yardım Edersin.

Alekto Movik Movik
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
güzel düşünülmüş küçük ama faydalı bi macro. Ban riskinin olup olmadığından emin olmak lazım

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
her hilenin ban riski vardır o yüzden sağlam hesap sıkıntı

Alekto Movik Movik
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşım macro mouse un kendi uygulamasından bile ban yemişti ondan sordum.

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
her hilenin ban riski vardır o yüzden sağlam hesap sıkıntı
Zaten bende derecelide/sağlam hesapta kullanılmasını tavsiye etmiyorum.

yetenek atabilri mesala arada

böyle insallardan daha çok olması lazım :D
Onu düşündüm yapmayada çalıştım fakat lolde basit tuş gönderme komutlarının çalışmadığını fark ettim yeni bir komut bulursam denicem.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Zaten bende derecelide/sağlam hesapta kullanılmasını tavsiye etmiyorum.

Onu düşündüm yapmayada çalıştım fakat lolde basit tuş gönderme komutlarının çalışmadığını fark ettim yeni bir komut bulursam denicem.
umarım istediğin desteyi görürsün kendine güzen azim et başar yolun açık olsun

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Açtığın Makroda Trojen Varsa Ban Yiyebilirsin Dikkat Edersen Yemesin.
"macro recoder" diyorum tronjenle alakası , lol belli bir hareketleri aynı şekilde yapınca ban atıyor , ulb mesela macro ile calısıyordu yaklaşık binden fazla kişi ban yedi

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Eklenmesi gereken bir kaç özellik tavsiyem olabilir. Otomatik kulelerin altına gidip ölmek değil de mesela basede sadece sağa sola tıklayarak iş yapabilir. Bir diğer özellik otomatik maç girip ve kabul etme, hatta kabul etme programları var sadece otomatik maç girme bile yapabilirsin. Bir diğer özellik arka planda çalışması için bir şeyler yapabilirsin belki bilmiyorum bunu oluru var mı ama tavsiyelerim bunlar.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle emeğinize sağlık. Otomatik oyunlara giriş yapıyor ve oyuna biz girdiğimizde programı çalıştırıyorsak; GhostMouse programıda aynı işlemi yapmaktadır. Sadece harita açıldığında gideceği güzergahi belirlemeniz yeterli. Konuda dediğiniz gibi eğer kendinizi geliştirmekse amaç, GhotMouse programınada bir göz atın derim.

Emeğinize Sağlık...

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eklenmesi gereken bir kaç özellik tavsiyem olabilir. Otomatik kulelerin altına gidip ölmek değil de mesela basede sadece sağa sola tıklayarak iş yapabilir. Bir diğer özellik otomatik maç girip ve kabul etme, hatta kabul etme programları var sadece otomatik maç girme bile yapabilirsin. Bir diğer özellik arka planda çalışması için bir şeyler yapabilirsin belki bilmiyorum bunu oluru var mı ama tavsiyelerim bunlar.
Maç geldiğinde otomatik kabul etmeyi istersen açabilirsin maç bulma seçme bunlar bana kalırsa kolay şeyler zaten ama macroyu arkaplanda nasıl çalıştırıcağımı bilmediğim için bununla kalmayı tercih ediyorum.Zaten bilmediğim daha bir sürü şey var(Nasıl tekrardan maçın bittiğini anlayıp maç bulucağını,ayrıca bu macro olduğu için bazı durumlarda monitor çözünürlüğüne göre farkı konumlar vermem gerekir mantıklı bulan varsa bu fikirleri geliştirmeye devam ederim elbet.)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Maç geldiğinde otomatik kabul etmeyi istersen açabilirsin maç bulma seçme bunlar bana kalırsa kolay şeyler zaten ama macroyu arkaplanda nasıl çalıştırıcağımı bilmediğim için bununla kalmayı tercih ediyorum.Zaten bilmediğim daha bir sürü şey var(Nasıl tekrardan maçın bittiğini anlayıp maç bulucağını,ayrıca bu macro olduğu için bazı durumlarda monitor çözünürlüğüne göre farkı konumlar vermem gerekir mantıklı bulan varsa bu fikirleri geliştirmeye devam ederim elbet.)
Peki inşallah daha da geliştirirsin eline sağlık.

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Matığın iyi güzel ban riski varmı peki. Oyun içine mi inject oluyor yoksa arka planda mı çalışıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...