the dude
Uzman Üye
Mid lane seçerseniz çalışır,ban riski hakkında pek bir fikrim yok neticede mousenizin yerini değiştirerek işlem yapmakta,ayrıca bunun tek vasfı ölmek bile diyebiliriz herhangi bir tanımlama yapmadığım için otomatik olarak kulelerin yanına gidicek ve ölecektir.herhangi bir ban riski var mı ve aramda çalıştırabilir miyiz
Peki eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz farklı bir özellik var mı aklınızda?bence güzel olmuş böyle sade ve güzel
böyle insallardan daha çok olması lazımBence Çok Güzel Olur Hem Kendini Geliştirirsin Hemde İnsanlara Yardım Edersin.
Ban Riski Olmaz Butür Uygulamalar Oyunu Değil mouse Etkiliyor.bence güzel olmuş böyle sade ve güzel
3. yazılıma girdigi icin ban atıyor 3 tane charım makrodan recoderdan ban yedi bilip bilmeden yorum yapmayınBan Riski Olmaz Butür Uygulamalar Oyunu Değil mouse Etkiliyor.
Açtığın Makroda Trojen Varsa Ban Yiyebilirsin Dikkat Edersen Yemesin.3. yazılıma girdigi icin ban atıyor 3 tane charım makrodan recoderdan ban yedi bilip bilmeden yorum yapmayın
Zaten bende derecelide/sağlam hesapta kullanılmasını tavsiye etmiyorum.her hilenin ban riski vardır o yüzden sağlam hesap sıkıntı
Onu düşündüm yapmayada çalıştım fakat lolde basit tuş gönderme komutlarının çalışmadığını fark ettim yeni bir komut bulursam denicem.yetenek atabilri mesala arada
Post automatically merged:
böyle insallardan daha çok olması lazım
umarım istediğin desteyi görürsün kendine güzen azim et başar yolun açık olsunZaten bende derecelide/sağlam hesapta kullanılmasını tavsiye etmiyorum.
Post automatically merged:
Onu düşündüm yapmayada çalıştım fakat lolde basit tuş gönderme komutlarının çalışmadığını fark ettim yeni bir komut bulursam denicem.
"macro recoder" diyorum tronjenle alakası , lol belli bir hareketleri aynı şekilde yapınca ban atıyor , ulb mesela macro ile calısıyordu yaklaşık binden fazla kişi ban yediAçtığın Makroda Trojen Varsa Ban Yiyebilirsin Dikkat Edersen Yemesin.
Maç geldiğinde otomatik kabul etmeyi istersen açabilirsin maç bulma seçme bunlar bana kalırsa kolay şeyler zaten ama macroyu arkaplanda nasıl çalıştırıcağımı bilmediğim için bununla kalmayı tercih ediyorum.Zaten bilmediğim daha bir sürü şey var(Nasıl tekrardan maçın bittiğini anlayıp maç bulucağını,ayrıca bu macro olduğu için bazı durumlarda monitor çözünürlüğüne göre farkı konumlar vermem gerekir mantıklı bulan varsa bu fikirleri geliştirmeye devam ederim elbet.)Eklenmesi gereken bir kaç özellik tavsiyem olabilir. Otomatik kulelerin altına gidip ölmek değil de mesela basede sadece sağa sola tıklayarak iş yapabilir. Bir diğer özellik otomatik maç girip ve kabul etme, hatta kabul etme programları var sadece otomatik maç girme bile yapabilirsin. Bir diğer özellik arka planda çalışması için bir şeyler yapabilirsin belki bilmiyorum bunu oluru var mı ama tavsiyelerim bunlar.
Peki inşallah daha da geliştirirsin eline sağlık.Maç geldiğinde otomatik kabul etmeyi istersen açabilirsin maç bulma seçme bunlar bana kalırsa kolay şeyler zaten ama macroyu arkaplanda nasıl çalıştırıcağımı bilmediğim için bununla kalmayı tercih ediyorum.Zaten bilmediğim daha bir sürü şey var(Nasıl tekrardan maçın bittiğini anlayıp maç bulucağını,ayrıca bu macro olduğu için bazı durumlarda monitor çözünürlüğüne göre farkı konumlar vermem gerekir mantıklı bulan varsa bu fikirleri geliştirmeye devam ederim elbet.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?