LoLScript Heroları ve Taktikleri[DETAYLI-DERİN]-Elmasa Çıkarkenki Tecrübe#1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İlk script kullandığımda herkesin dediği xerath'da denedim fakat mana sorunu çoktu ayrıca epey sıkıcıydı fightlarda arkalarda durduğunuz için zaten pek bi aksiyon zevki alamıyordunuz,bundan sonra daha zevkli şampiyonlara baktım kog'maw script ile gerçekten güçlü ve eğlenceli dediler onuda denedim evet güzel ama support preniz varken güzel yoksa sup sizden farklı haraket ettiği için iyi durumda olmuyorsunuz.

Peki nasıl tek başıma maç taşicağım ben arkadaş?
Diyorsanız,Yasuo çünkü tanklık belli bir yere kadar var TFlerde çok iyi iş yapabilme potansiyeli var neyse

___ Yasuo Bölümü ___
Yasuo -
Koridor aşaması

Koridorda "c" tuşu ile farm yapın adam geldikçe dürtersiniz karşınızdaki kişi Diana tarzı ilk levellerde düşük işleve sahip şampiyon aldıysa "space" tuşu ile tradeye girebilir hatta kesebilirsiniz

Yasuo - TF aşaması
Önce 1 q stack yapın farm varsa hortum ile gitmeyin hemen ulti ile girerseniz yeterli damage çıkmayabilir,Fightta "space" tuşuna basıp girdiniz diyelim igniteyi gerekli durumlarda erken atınız (soraka)iyleştirmesi tarzı şampiyonlar var ise kimin cana ihtiyacı varsa ignite atıp yenilenen can değerini düşürebilirsiniz.

___ Kog'maw Bölümü ___

Kog'maw - Koridor aşaması
Yanınıza heal,kalkan basan şampiyon alın eğer preniz varsa,support iyi ise onu kendinize göre oynatın değil ise siz ona göre oynayın,kordiorda "c" ile farmlıyoruz gelen olursa otomatik olarak dürtüyor, lane çok üstünüze gelmeye başladı ve farmları alamıyorsanız "v" tuşuna basıp laneyi ittirin ayrıca jungle gank'e gelmediği sürece tradeye girmeyin Kog'maw oynuyorsunuz yani erken oyunda pek bir gücünüz yok.

Kog'maw - TF aşaması
Şimdi kasıldık,farmladık diyelim 2 item oldunuz artık team fightlarda az çok etkiniz olucak,öncelikli olarak geride kalın çok ilerde oynarsanız scriptiniz anlaşılır
(anlaşılsada birşey olmaz zaten 4 aydan önce nerdeyse ban yemiyorsunuz) Geride supportumuzun yanında duruyoruz ve "space" tuşuna basıyoruz unutmayın hala gerideyiz tek stun'a işimiz biter,
artık TFdeyiz arkadan vururken heal'ı erken basabilirsiniz canınız azalmasın risk alınmaması için veya bitkinlikde kullanabilirsiniz.Takımınızın tankı ölünce geri çıkın eğer adamlar hala sizden sayıca üstün ve canları fazlaysa ( UNUTMAYIN BU YAZDIĞIM KOG'MAW'da 2 item iken ki şeyler 3-4 item olduysanız korkmadan girin) Geri çıktınız laneyi ittiniz base atıp ayrık ittirmeye başlayın supportunuz ile zaten base atıp 3. item tamamlayınca pek endişeniz olmasın ölmezssiniz,ayrık ittirmede adamlar geliyorsa geri çıkın biraz o adamlar gittiğinizi sanıcak o sırada laneyi ittirmek için 2 kişi gelicektir büyük ihtimal o sırada onları kesip biyerde pusun 3 kişi geliyorlarsa base atın 2 kişiler ise saldırın.

Eksiklerim olduğunu biliyorum eksikleri yazarsanız sevinirim Xerath'da gelicek.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yasuo otp olarak şunu diyebilirim güzel bi koridor aşaması anlatımı olmuş bu adımları scriptsizde oynayabilirsin ellerine sağlık dostum

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yasuo otp olarak şunu diyebilirim güzel bi koridor aşaması anlatımı olmuş bu adımları scriptsizde oynayabilirsin ellerine sağlık dostum
Teşekkür ederim elmasa kasıyorum 2 gün önce elmas hedefi koydum 0 hesapta elmasa olan yolculuğumu burda anlatıyorum <3

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ellerine sağlık dost aslında yararlı olmuş böle devam et

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
teşekkürler çok güzel olmuş

Üye
6 HİZMET YILI
Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
scriptin bi farkı olmuyor oyun bilgisi varsa taşıyosun yoksa scirpt bile bir yere kadar

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
scriptin bi farkı olmuyor oyun bilgisi varsa taşıyosun yoksa scirpt bile bir yere kadar
Feeder takım,troll insanlar,win trade tarzı şeyler takımına gelince oyun bilgiside bir yere kadar mükemmel bir oyuncu değilsen oyun bilgisi yeterli olmuyor ama oyun bilgisi ve Script birleşince çok daha çabuk lig atlıyorsun.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben oynuyorum script çok iyi ilk başlarda master oynuyordum arkasından katarina zed ashe oynadım mükemmel

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bilgilendirdiğin için teşşekürler

Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kogmaw ve Xerath çok belli ediyor birde o sıkıntı var,Yasuo anlatımı çok güzel olmuş hiç oynamamıştım oynayasım geldi teşekkür ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
faydalı bi paylaşım olmuş benim deneyimlerime göre irelia ve ashe de cok güzel oluyor bunları da anlatmanı isterim cidden

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Teşekkürler bilgilendirici bir metin olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...