İlk script kullandığımda herkesin dediği xerath'da denedim fakat mana sorunu çoktu ayrıca epey sıkıcıydı fightlarda arkalarda durduğunuz için zaten pek bi aksiyon zevki alamıyordunuz,bundan sonra daha zevkli şampiyonlara baktım kog'maw script ile gerçekten güçlü ve eğlenceli dediler onuda denedim evet güzel ama support preniz varken güzel yoksa sup sizden farklı haraket ettiği için iyi durumda olmuyorsunuz.
Yasuo - Koridor aşaması
Koridorda "c" tuşu ile farm yapın adam geldikçe dürtersiniz karşınızdaki kişi Diana tarzı ilk levellerde düşük işleve sahip şampiyon aldıysa "space" tuşu ile tradeye girebilir hatta kesebilirsiniz
Yasuo - TF aşaması
Önce 1 q stack yapın farm varsa hortum ile gitmeyin hemen ulti ile girerseniz yeterli damage çıkmayabilir,Fightta "space" tuşuna basıp girdiniz diyelim igniteyi gerekli durumlarda erken atınız (soraka)iyleştirmesi tarzı şampiyonlar var ise kimin cana ihtiyacı varsa ignite atıp yenilenen can değerini düşürebilirsiniz.
___ Kog'maw Bölümü ___
Kog'maw - Koridor aşaması
Yanınıza heal,kalkan basan şampiyon alın eğer preniz varsa,support iyi ise onu kendinize göre oynatın değil ise siz ona göre oynayın,kordiorda "c" ile farmlıyoruz gelen olursa otomatik olarak dürtüyor, lane çok üstünüze gelmeye başladı ve farmları alamıyorsanız "v" tuşuna basıp laneyi ittirin ayrıca jungle gank'e gelmediği sürece tradeye girmeyin Kog'maw oynuyorsunuz yani erken oyunda pek bir gücünüz yok.
Kog'maw - TF aşaması
Şimdi kasıldık,farmladık diyelim 2 item oldunuz artık team fightlarda az çok etkiniz olucak,öncelikli olarak geride kalın çok ilerde oynarsanız scriptiniz anlaşılır
(anlaşılsada birşey olmaz zaten 4 aydan önce nerdeyse ban yemiyorsunuz) Geride supportumuzun yanında duruyoruz ve "space" tuşuna basıyoruz unutmayın hala gerideyiz tek stun'a işimiz biter,
artık TFdeyiz arkadan vururken heal'ı erken basabilirsiniz canınız azalmasın risk alınmaması için veya bitkinlikde kullanabilirsiniz.Takımınızın tankı ölünce geri çıkın eğer adamlar hala sizden sayıca üstün ve canları fazlaysa ( UNUTMAYIN BU YAZDIĞIM KOG'MAW'da 2 item iken ki şeyler 3-4 item olduysanız korkmadan girin) Geri çıktınız laneyi ittiniz base atıp ayrık ittirmeye başlayın supportunuz ile zaten base atıp 3. item tamamlayınca pek endişeniz olmasın ölmezssiniz,ayrık ittirmede adamlar geliyorsa geri çıkın biraz o adamlar gittiğinizi sanıcak o sırada laneyi ittirmek için 2 kişi gelicektir büyük ihtimal o sırada onları kesip biyerde pusun 3 kişi geliyorlarsa base atın 2 kişiler ise saldırın.
Eksiklerim olduğunu biliyorum eksikleri yazarsanız sevinirim Xerath'da gelicek.