LoL Script ile 0'dan Yüksek Eloya #2 [Taktik-Analiz]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hepinize Selam öncelikle bu gönderinin #1 halini görmediyseniz işte konu: =Konu Linki=

|___ Xerath Hakkında ___|

Bu karakter hakkında diyecek pek bir şey yok aslında neticesinde yaptığı şey fight arkasından skill spamlamak, ha alınır mı bana kalırsa ZED , KOG'MAW tarzı şampiyonlar varken biraz yaman kalıyor.

Xerath - Koridor Aşaması

Koridorda "c" tuşu ile farm yapın adam geldikçe dürütücektir zaten adamın canı çeyrek olduktan sonra (tabi hala lanedeyse) space basıp kesmeye oynayabilirsiniz yada yok arkadaş manamı saklicam ben diyorsanız da e keyfiniz bilir...

|___ Zed Hakkında ___|

Bence en rahat maç taşıyan şampiyonlardan bir tanesi bu karakterdeki en önemli şey zaten q tutturmak script ile çok basit , haraketlilik bar ani hasar var kaçma var.
Şimdi demeyin: ee xerath'da da en önemli şey q.

Xerathın qsu ile Zedin 2 gölgeli q su aynı değil yani :)

Zed - Koridor Aşaması

Aslında Xerath ile aynı aynı aşamaya sahip tek farklı kişinin canının çeyrek olmasını beklemenize ihtiyacınız yok kişi yarı candaysa ve sizin dişlikamanız var ise ignite ile rahatça kesebilirsiniz.

|___ Mid Lane Hakkında(
akali hakkında ağlama) ___|

Açtınız oyunu açtınız scripti,dediniz ulan bi skillshot herosu alayım aa karşıda birde ne gördün Allahın Belası Akali

Taktik falan yok banlayın akaliyi gitsin yok e var uçtu geriye , ulti var tepenize atladı hop 2. ulti ile sizden kaçtı w ile görünmez oldu q ile hasar slow verdi haraket hızı kazandı üstüne bonus menzil ve fazladan enerjili vuruş!!!!! ulan yazarken bile yazarken ellerim acıdı...

Üye
5 HİZMET YILI
Hocam hileleri neden kullanamıyorum

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Peki Ashe hakkında ne düşünüyorsun ben onunla gold 2 ye kadar çıktım
Ashe nerfleri üst üste yedi ama son güncellemede artık w leveli arttıkça attığı ok sayısı artıyor bu dengelemiştir ashe'i belli durumlarda idare ediceğine inanıyorum supporta ihtiyaç duyuyor ama xayah tarzı supporta okadar ihtiyacı olmayan şampiyonları daha çok tercih ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ashe nerfleri üst üste yedi ama son güncellemede artık w leveli arttıkça attığı ok sayısı artıyor bu dengelemiştir ashe'i belli durumlarda idare ediceğine inanıyorum supporta ihtiyaç duyuyor ama xayah tarzı supporta okadar ihtiyacı olmayan şampiyonları daha çok tercih ederim
Fiorayı deneyip deneyimlerini yazar mısın ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam gercekten irelya çok iyi :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Başlangıç Rehberi Olarak Beğendim Devamı Gelir Umarım

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Renkli yapıcam diye saçmalamışsın kanka. Okurken acı çektim.

Zed o kadar iyi mi wind'de? Kötü diyorlardı. Zed yerine Syndra, Orianna daha iyi olmaz mı?

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Renkli yapıcam diye saçmalamışsın kanka. Okurken acı çektim.

Zed o kadar iyi mi wind'de? Kötü diyorlardı. Zed yerine Syndra, Orianna daha iyi olmaz mı?
Syndra çok fazla belli ediyor script ile oynarken animasyonu arada sırada yapmıyor (q atarken hiç bir şey olmadan yürüyor gibi oluyor bazen) Bu postu biraz hızlıca yazdım tam bitirirken işim çıktı renklerle uğraşmiyim diye biraz saçmaladım sonlara doğru :(

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...