knk lol kendi oyunun içinden geçen script'i algılayamıyor metin2nin dandirik 1-2 offsetle yazılmış sistemine hayatta bi şey olmazArkadaşlar, arkada Metin2'de AFK farm yapıyorum. O sırada LoL'ü script ile oynarsam bir sıkıntı çıkar mı? Metin 2 Lol scripti algılayabilir mi?
o yüzden olduğundan tam olarak nasıl emin olabiliyorsun valorantın yazılımı valorantı kontrol eder csnin yazılımı da csgo.exe yi?cs hilesi açtığım için valoranttan 3 ay hwid ban yemiştim
Metin 2 üzerinde değil sadece lolde script olacak arkada metin 2 düz oto avda afk farmı yapacak o kadarEğer herhangi bir 3. parti yazılımı açık değilse mt2 üzerinde sıkıntı olmaz.
Hiç bir şey olmaz.Metin 2 üzerinde değil sadece lolde script olacak arkada metin 2 düz oto avda afk farmı yapacak o kadar
bişey olmaz diye tahmin ediyorumArkadaşlar, arkada Metin2'de AFK farm yapıyorum. O sırada LoL'ü script ile oynarsam bir sıkıntı çıkar mı? Metin 2 Lol scripti algılayabilir mi?
denenmelı güzel bi düşünceArkadaşlar, arkada Metin2'de AFK farm yapıyorum. O sırada LoL'ü script ile oynarsam bir sıkıntı çıkar mı? Metin 2 Lol scripti algılayabilir mi?
Tr de mi oynadın kanka pvp falan mıdenendi onaylandı sıkıntısız