metin 2 oynanabilirkonuda da işte bu metin 2 algılayabilir mi diye
Pc iyi ise hiç bir sıkıntı çıkmaz gönül rahatlığıyla yapabilirsin dezaArkadaşlar, arkada Metin2'de AFK farm yapıyorum. O sırada LoL'ü script ile oynarsam bir sıkıntı çıkar mı? Metin 2 Lol scripti algılayabilir mi?
bencede birşey olmaz cok guclu oyunlar değil için rahat olsun brombilgisayarın cok güçlüyse sorun olmaz en azından 1650 ekran kartın olsun ama
diz üstü bilgisayarın varsa hiç açma aşırı ısınır.
pc ye bagli benim metin 2 de hile ile farmlayan arkadaslarim var lol oynarkenArkadaşlar, arkada Metin2'de AFK farm yapıyorum. O sırada LoL'ü script ile oynarsam bir sıkıntı çıkar mı? Metin 2 Lol scripti algılayabilir mi?
bunu yaşamıştım win 10 kullanıyorsun sanırım sene ben win 11 e geçmiştim vaktinde hem cs de hem pubgm de hem zulu da hile açıyordum hem de valo oynuyordum bi sıkıntım olmadı şimdi pubgm hilesi için win 10 düştüm bakalım nolcakcs de actıgım hıleden valodan ban yedım kanka yapma bence
Post automatically merged:
beyler aklınız varsa csde hıle actınız dıyelım valo vanguard bunu algılayıp ban atabılıor cok basım yandı böle yapmayın!!!!!
Dostum sana şöyle bir öneri vereyim dediklerimi yaparsan kolayca afk farm yapabilirsin fakat bir miktar para vermen gerekiyor 30-40 tl gibiArkadaşlar, arkada Metin2'de AFK farm yapıyorum. O sırada LoL'ü script ile oynarsam bir sıkıntı çıkar mı? Metin 2 Lol scripti algılayabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?