LoL'ü kısaca anlatır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
3 koridordan oluşuyor çeşitli herolar var her heronun kendine göre yetenekleri skilleri var. 5v5 oyun 4 oyuncu lanelerde 1 oyuncu jungleda level kasıyor. oyundaki kuleleri alıp Nexusu yok etmeyi ve karşı rakibi yenmek üzerine kurulu bir oyun stratejik zeka ve el hızı isteyen bir oyun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aynı düzeyde bi ekibinn varsa güzel diğer türlü kanser kitle

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
indirmeni tavsiye etmem bi süre sonra sıkıyor ve silemiyorsun oyunu sildikten sonrada 1 2 videosunu görünce geri yükleyesin geliyor boşver yükleme

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Savaş ---- Karakter = Çar --- İtem ---- Bide beyin -- İlk olarak savaş ortamında gözün sağlıklı bakabiliyorsa (Hızlı reflekslerin varsa) -- Karakterin q w e ve r yetenkeleirni biliyorsan sevebileceğin bir tane kesin vardır İtem Almayı ise internet şu şu karakterin rünü yazarsan çıkar ben hala kullanıyorum bide beyin varsa bu oyun online kapışma sevenler için tam bir şaheser . GENEL olarak önerim hiç bişey anlamasanda video izle bir kaç el maç at kaybetmen önemli değil sonra alışırsın. Sonra bırakamazsın sarar eğer ki birden fazla karakter seversin eğer benim gibi isen 1 karaktere bağlı kalırsan bir şeyden sonra sıkabilir ne kadar çok karakter çözersen oyun o kadar güzel gelcektir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka bu saatten sonra boş ver artık tek olacak olan şey bir ton boş küfür yiyip kanser olursun

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Başlamak için kötü bir zaman derim oyuncular eskiye göre çok toxic

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence başlama çok tilt olursun ama ben başlıcam diyosan güzel oynayan bi pre bul yoksa oyundan zevk alamazsın zaten eski zevkinide vermiyor .

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben şuanda lol deyim arada siteye girip konuları takip ediyorum hem memoryhackers hemde lol ikisi bağımlılık yapıyor tavsiye ederim :)

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bende başlamanı pek tavsiye etmem. 4. sezondan sonra çok bozdular oyunu. Şu an aşırı dengesiz bir oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...